Még okosabb és még higiénikusabb hűtőket mutat be az LG

Az LG három új hűtőszekrényt mutat be a 2020-as IFA szakkiállításon: a továbbfejlesztett InstaView™ Door-in-Door™ készülék UVnano baktérium- és vírusölő funkcióval érkezik, de most debütál a megújult LG Fridge and Freezer hűtő-fagyasztó páros és a mesterségesintelligencia-megoldásokat bevető, legújabb InstaView ThinQ™ is. Az új modellek kiválóan demonstrálják az LG elkötelezettségét amellett, hogy mind kulináris, mind higiéniai szempontból minél több választási lehetőséget nyújtva könnyítse meg vásárlói mindennapjait.

Az LG InstaView Door-in-Door hűtő UVnano funkciója ultraibolya fényt kibocsátó ledekkel óránként — vagy manuális üzemmódban bármikor — tisztítja a készülékbe épített vízadagoló fejet, elpusztítva a baktériumok és vírusok akár 99,99 százalékát. A LINEAR Cooling™ és DoorCooling+™ technológiákkal az InstaView hűtőszekrény ideális körülményeket teremt az ételek frissen tartásához. A LINEAR Cooling a még pontosabb hűtésszabályozás érdekében minimalizálja a belső tér hőmérséklet ingadozásait, azaz csökkenti a hűtőben tárolt élelmiszerek romlásának elsődleges kockázatát míg a DoorCooling+ a stratégiai fontosságú helyekre felszerelt ventilátorok által biztosított erőteljes légáram révén egyenletesen hűti le a készülék teljes belső terét. A hűtő további különlegessége a fagyasztó fiókjába épített Craft Ice™ jégkészítő: a méretes, mintegy 5 cm átmérőjű jéggömbök az italba helyezve egyrészt lassabban olvadnak, mint a megszokott jégkockák, másrészt nagyszerűen mutatnak a koktélokban, long drinkekben, üdítőkben.

Még okosabb és még higiénikusabb hűtőket mutat be az LG

Még okosabb és még higiénikusabb hűtőket mutat be az LG

A letisztult és minimalista dizájnnal megtervezett LG Fridge and Freezer hűtő-fagyasztó páros bármilyen standard konyhabútor-összeállításba beilleszthető. A Zero Clearance kialakításnak köszönhetően a készülékek ajtajai más hagyományos modellekhez képest 90°-ban a hűtő falának síkjában teljesen nyithatók, így hasonlóan a beépített konyhai berendezésekhez, ezek a készülékek is elhelyezhetők akár a fal mellett közvetlenül. A készülékpáros is megkapta a LINEAR Cooling™ és a DoorCooling+™ funkciókat csakúgy, mint a kifejezetten elegáns és prémium kiegészítőt, azaz a készülék belső hátfalának Metal Fresh™ fémborítását.

Az LG legújabb, felhasználóközpontú mesterségesintelligencia-platformjára építve az LG InstaView ThinQ hűtőgép még egyszerűbbé teszi az élelmiszerek beszerzését, az ételkészítést, a hozzávalók menedzselését, sőt, még a sütés-főzés utáni mosogatást is. Az AI Connect funkció révén a készülék például amellett, hogy ízletes ételjavaslatokat kínál fel, információkat küldhet a víztisztítónak a kiválasztott fogás elkészítéséhez szükséges vízmennyiségről, a csatlakoztatott sütőn pedig a recept alapján beállíthatja a szükséges hőmérsékletet. Természetesen az InstaView ThinQ hűtőben is megtalálható a LINEAR Cooling és a DoorCooling+ technológia, valamint a Metal Fresh hátfalkialakítás.

„Legújabb hűtőszekrényeink amellett, hogy még hosszabb ideig képesek frissen tartani az élelmiszereket, páratlan kényelmet is kínálnak, így használóik a legteljesebb kulináris élvezetekhez juthatnak” — mondta Dan Song, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Mindig bővítjük a vásárlók előtt álló lehetőségeket azért, hogy megtalálják az igényeikhez és az életmódjukhoz legmegfelelőbb konyhai megoldást.”

A 2020-as IFA alkalmából, szeptember hónap folyamán az LG virtuális kiállítást rendez: a www.lg.com/exhibition weboldalon a legújabb konyhai innovációit is bemutatja. Az LG Fridge and Freezer és az LG InstaView Door-in-Door a virtuális kiállítás Prep Station elnevezésű állomásán tekinthető meg, míg az InstaView ThinQ hűtőt a Dining Roomban mutatják be.

Hozzászólások lezárva.