Az LG modernizált töltőállomással szemlélteti új vezeték nélküli porszívóját

Az LG Electronics (LG) az ez évi CES-en szemlélteti legmodernebb, vezeték nélküli, kettős funkciójú rúdporszívóját, az LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ készüléket. A korszerűsített porszívó minden padlótípuson meggyőző takarítási teljesítményt mutat fel, a konstrukció új akkutöltő-állomása ugyanakkor már arra is képes, hogy önműködően ürítse ki a készülék portartályát. Ez a szerepkör – sőt még, hogy ergonomikus használatot kínál –, minimálisra csökkenti a helyiségek porterhelését. A megoldás úgy üzemel, hogy a konstrukció dokkolásakor a töltőállomás önműködően átszivattyúzza a portartály tartalmát egy külön porzsákba, ezt követően mindazonáltal folytatja a porszívó töltését.

A töltőállomást mindemellett páratlanul helytakarékosnak tervezték: a LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ mellett itt tárolható a porszívó hat kiegészítőből és takarítófejből álló tartozékkészlete is. A beállítások szolidan elvégezhetők a töltőállomás érintőképernyőjén, azonfelül egy olyan kapcsoló is megtalálható a dokkolón, amellyel manuálisan is kiválasztható a portartály ürítése.

Az LG modernizált töltőállomással szemlélteti új vezeték nélküli porszívóját

Az LG modernizált töltőállomással szemlélteti új vezeték nélküli porszívóját

A LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ multifunkcionálisan hasznavehető, akár porszívóként, akár nedves felmosóként – a funkciók közti váltás a cserélhető takarítófejeknek és tartozékoknak betudhatóan szerfelett villámgyors és mértéktartó, mindent összevetve nem gond akár a szőnyegek alapos kiporszívózása vagy a kő- és járólapfelületek foltmentes tisztítása sem. A one-touch, azaz egyérintéses vezérelhetőség, a sebesen kicserélhető dupla akkumulátorcsomag, ezenkívül a kivehető és mosható szűrők mind az LG kettős funkciójú készülékének könnyed használhatóságát szolgálják. Az LG gondolt az eredeti CordZeroThinQ A9 széria porszívók tulajdonosaira is: külön megvásárolható lesz a Power Mop készlet, amivel ezek a létező szerkezetek is megkaphatják a felmosó szerepkört.

„A CordZeroThinQ A9 Kompressor+ és a forradalmi újdonságot jelentő töltőállomás új szintre emeli a tisztaságot és a kényelmet” – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Ez a meggyőző takarítókészülék része az LG azon küldetésének, hogy az otthonokat még higiénikusabbá tegye.”

Hozzászólások lezárva.