Megjött a Samsung Galaxy Buds Pro

A Samsung elénk tárja újgenerációs fülhallgatóját, a Galaxy Buds Prót. A modern okoseszköz figyelemre méltó hangzást, hívásminőséget, nagy tudású aktív zajszűrést és multifunkcionális csatlakoztathatóságot nyújt, mindezt korszerű és cicoma mentes formában. A Galaxy Buds Pro a cég korábbi legfejlettebb vezeték nélküli fülhallgatója, amellyel a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a munkából és a szórakozásból is.

„A felhasználók olyan technológiákat keresnek, amelyek a modern életstílusuk mellett is használhatók. A vezeték nélküli fülhallgatók ugyanakkor megfelelnek az újfajta körülményeknek, ennek köszönhetően magasabb elvárásokat támaszthatnak feléjük – közölte TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Buds Pro egy releváns mérföldkő ebben a kategóriában, merthogy előkelő hangzásával a leghétköznapibb feladatok is emlékezetesek lehetnek.”

Bámulatos hang- és hívásminőség

A prémium fülhallgatók egyik leglényegesebb jellemzője a hangzás. Legyen szó zenehallgatásról futás közben vagy podcastokról munkába menet, a hangminőség számít igazán. A Galaxy Buds Pro az összes régebbinél teljesebb hangzással érkezik. A 11 milliméteres mélynyomóval mélyebb a basszus, a 6,5 milliméteres magashangszóróval ugyanakkor tisztábbak a magas hangok és minimális a torzítás. A Galaxy Buds Pro a Samsung korábbi legjobb hangélményét nyújtja. A dinamikus hangzásnak hála a ritmusos hip-hop és a nagyívű hagyományos dallamok is úgy szólalnak meg, amint azt az előadók megálmodták.

Megjött a Samsung Galaxy Buds Pro

Megjött a Samsung Galaxy Buds Pro

A fülhallgatók nem kizárólag szórakozásra használhatók, az elmúlt évben a munkahelyi kommunikáció kardinális eszközeivé váltak, a hívások minősége ugyanakkor kiemelkedően meghatározó. A Galaxy Buds Pro három mikrofonnal és a Hangfelvevő egységgel felismeri a felhasználók hangját és gondoskodik arról, hogy állandóan érthető és tisztán hallható legyen. Az egyik külső mikrofon magas jel-hang arányának hála sokkal eredményesebben szűri ki a háttérzajokat. A Samsung új Szélvédő technológiájával a hívások még tisztábbak maradnak, még ha viharos helyzetekben is indítják őket. A Buds Pro formájának betudhatóan kisebb felületen van kitéve a szélnek, a speciális hálós rács ugyanakkor kiszűri a szél zúgását.

Okos aktív zajszűrés, vezeték nélküli kialakítás

A Galaxy Buds Pro hozzájárulásával a felhasználók csak azt hallgatják ezt követően, melyet tényleg akarnának. A készülék a Samsung vezeték nélküli fülhallgatók korábbi legfejlettebb aktív zajszűrésével érkezik A felhasználók simán fókuszálhatnak a munkára vagy éppen a kikapcsolódásra, nélküle, hogy bármi megzavarná őket. A háttérzaj akár 99 százalékkal csökkenthető és személyre szabható. A Környezet hangjai funkcióval a környezeti hangok akár 20 decibellel is felhangosíthatók, mindent összevetve a felhasználók beállíthatják azt a számukra korrekt szintre. Ennek hála a felhasználók még a legsűrűbb időszakban is több feladatra koncentrálhatnak ugyanabban az időben, a hozzáillő hangerő mellett.

Az aktív zajszűrés és a Környezet hangjai automatán funkcionál egyesült erővel, ezáltal a környezethez alkalmazkodva a lehető legjobb hangélményt érik el. A Galaxy Buds Pro felismeri a beszédet és automatán képes váltani a közeli hangok felerősítése és kiiktatása közt. A szerkezet érzékeli, mikor is a felhasználó beszél, ilyenkor a zene kikapcsol, még akkor is, ha a Környezet hangjai használatban van, a zajszűrés ugyanakkor ki van kapcsolva. Ez a modern műszaki megoldás biztosítja, hogy a felhasználók sokkal eredményesebben kommunikálhassanak és ez teszi a Galaxy Buds Pro-t a mindennapok ideális eszközévé.

Hozzászólások lezárva.