Véroxigénszint-méréssel frissült a Huawei megnyerő okosórája

Új egészségfigyelő funkciókkal, véroxigénszint-méréssel, tíz napos üzemidővel érkezik Magyarországra a Huawei szolidan testre szabható, dekoratív okoskarkötője. A Watch Fit széria legkorszerűbb tagját, a Watch Fit Elegant-ot prémium anyagokból készítették: rozsdamentes acél készülékház, csiszolt üvegfelület és különlegesen puha anyagú óraszíj biztosítja a egyszerű és első osztályú viseletet. Ezenfelül egész értékű okoseszközként kapcsolódik a telefonunkhoz – Android és IOS rendszerekhez ugyanúgy – és megjeleníti a legnélkülözhetetlenebb értesítéseket is. Az okoskarkötő április 15-től elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél bruttó 45.990 Ft-os ajánlott vásárlói áron.

Véroxigénszint-méréssel frissült a Huawei megnyerő okosórája
Véroxigénszint-méréssel frissült a Huawei megnyerő okosórája

Visszafogott kifogástalan megjelenés

A Huawei Watch Fit Elegant cicoma mentes, ellenben tetszetős külsővel rendelkező, csúcskategóriás portéka. Rozsdamentes acél készülékháza, csiszolt üvegfelületű megjelenítője és a kivételes, puha fluorelasztomer szíja a prémium gyártmányok közé emelik a karkötőt. Időtálló tradicionális színeinek – Jégfehér és Éjfekete – hála bármilyen élethelyzetben, komfortos és könnyed viselet.

A korszerű Huawei Watch Fit Elegant óraszámlapja egy gombnyomással testre szabható. Az okostelefonról akár egyetlen koppintással beállítható egy új háttérkép.

Valós idejű futáselemzés

A Watch Fit Elegant tetszetős megjelenése mellett profi edzőtárs is: több mint 96 edzésmódot támogat. A masina 12 újabb, specifikus mozgásformával támogatja a leggyakrabban ismételt gyakorlatok még helyesebb és pontosabb végrehajtását, beleértve a zsírégetést, az izmok tonizálását, mindemellett a váll és a nyak lazítását. Ezek helytől és időtől függetlenül bármikor, akár az irodában, munka közben, vagy otthon is elvégezhetők.

Futás közben az okoskarkötő figyeli a mozgást, az integrált GPS illetve egyéb érzékelők támogatásával elemzi a lépésszámot. Tizenhárom integrált futóprogramja és a Huawei okos technológiája valós idejű tanácsokat ad az edzés eredményességének fokozása és a sérülések esélyének elkerülése érdekében kezdőtől a haladó szintig. Ezeket alapul véve a felhasználók simán létrehozhatják saját edzésprogramjukat, és lépésről lépésre elérhetik kitűzött céljaikat.

Véroxigénszint mérés 10 napig

A Watch Fit Elegant összetett egészségfigyelő funkciói, mint a véroxigén-szint (SpO2) mérés, valamint a menstruációs ciklus megfigyelése kínálja, hogy a felhasználók részletesebb képet kapjanak egészségügyi állapotukról. Az állandó SpO2-ellenőrzés folytonosan tájékoztatja a felhasználókat egészségi állapotukról, amellett figyelmeztet, ha az érték túl alacsony. Az óra által mért adatok és azok változásai bármikor elérhetők a Huawei Egészség alkalmazásban.

A szerkezet bekapcsolt pulzusmérés és alvásfigyelés mellett is 10 napos akkumulátor-üzemidőt biztosít, ameddig a gyorstöltés szerepkörnek hála öt perc töltéssel egy napos üzemidő nyerhető.

Hozzászólások lezárva.