Hazánkba érkeznek az LG alig 1 kg-os gram laptopjai

Rögvest Magyarországon is megvásárolhatók az LG ultrakönnyű, nehézség nélkül hordozható, egyedülálló teljesítményű és hosszú akkumulátoridejű gram laptopjai. A 16:10-es képarányú, stílusos árucikk-csoport három modellje már előrendelhető, nemsoká ugyanakkor az Extreme Digital, a MediaMarkt, a Notebook.hu, az Euronics és az eMAG kínálatában is kapható.

Könnyed hordozhatóság, nagyobb munkafelület

A most hazánkba érkező LG gram 17 (17Z90P), LG gram 16 (16Z90P) és LG gram 14 (14Z90P) laptopok összese 16:10 képarányú monitort kapott, amely a legtöbb, többnyire 16:9-es képarányú laptophoz képest nagyobb képernyőfelületet, ezzel ugyanakkor hatékonyabb munkavégzést biztosít.

Hazánkba érkeznek az LG alig 1 kg-os gram laptopjai
Hazánkba érkeznek az LG alig 1 kg-os gram laptopjai

Az LG gram 17 a nagyméretű, 17 hüvelykes képernyőméret ellenére is mindössze 1,35 kg-ot nyom, az LG gram 16 és 14 modellek ugyanakkor mindössze 1,19 kg-ot és 999g-ot nyomnak, ezenkívül alig 1,68 cm vastagságúak. A 16 colos modellt ezenkívül a Guiness-világrekordok közt is elismerik a Föld legkönnyebb kereskedelmi forgalomban kapható 16”-os laptopjaként. Az LG ultravékony képernyőkáváival és a rejtett zsanérmegoldásával mindhárom modell kimagasló, 90 százalékos képernyő-gépház arányt (STBR) mutat fel. A nagyméretű, komfortos billentyűzettel és touchpaddal a gépelés a könnyed hordozhatóság ellenére is mindhárom eszközön szélsebes és komfortos.

Kifogástalan megjelenés és teljesítmény

Munkához és szórakozáshoz is ideálisak a notebookok nagyfelbontású megjelenítői, amelyek a DCI-P3 színtér 99 százalékát tudják visszaadni. Az élénk, valósághű színek mellett a legapróbb részletek is istenien jelennek meg a képernyőn, amely mind a négy oldalán cicoma mentes és tetszetős megjelenést kölcsönző, vékony kávás kialakítást kapott.

Az LG gram laptopok Intel EvoTM platformhitelesítéssel rendelkeznek, a konstrukciókat ugyanakkor 11. generációs Intel CoreTM processzor hajtja, amely Iris Xe grafikával és sebes LPDDR4x memóriával egészül ki. Mindhárom LG Gram modell 80Wh-ás, nagy sűrűségű akkumulátort kapott, amely hosszabb, akár 22 órás üzemidőt nyújt két töltés közt, ezáltal a felhasználóknak nem kell minden alkalommal magukkal vinniük a töltőadaptert.

Nemsokára hazánkban is kapható

A 17Z90P, 16Z90P és 14Z90P modellszámú LG gram laptopok már Magyarországon is előrendelhetők, mindjárt ugyanakkor online, ezenfelül kiskereskedelmi forgalomban is kaphatók az Extreme Digital, a MediaMarkt, a Notebook.hu, az Euronics és az eMAG kínálatában.

Hozzászólások lezárva.