Bemutatkoztak a legfrissebb Samsung Galaxy Tabok

A Samsung új táblagépekkel bővíti okoseszköz-portfólióját. A Galaxy Tab S7 FE a Tab S7 közönségkedvenc megoldásait hozza el, akárcsak a nagyméretű megjelenítőt és a multitasking funkciókat. A Galaxy Tab A7 Lite egy multifunkcionális, kompakt tablet, amit a felhasználók bárhová kényelmesen magukkal vihetnek, mindent összevetve akár a távmunkához is ideális.

Bemutatkoztak a legfrissebb Samsung Galaxy Tabok
Bemutatkoztak a legfrissebb Samsung Galaxy Tabok

„A tabletek iránti kereslet folytonosan nő. Legyen szó távoli munkavégzésről vagy tanulásról, kapcsolattartásról vagy szórakozásról, a felhasználók olyan eszközöket keresnek, amelyek képesek lépést tartani a digitalizált életmóddal – hangoztatta Woncheol Chai, a Samsung mobilkommunikációs üzletág élménytervező csapatának vezetője és alelnöke. – Örömmel mutatjuk be a technológiákat, amelyek megkönnyítik a hétköznapokat. A Galaxy Tab S7 FE és a Galaxy Tab A7 Lite olyan rendkívüli funkciókkal érkeznek, amelyek multifunkcionálisan használhatók az élet nagyszámú területén.”

Samsung Galaxy Tab S7 FE

A Galaxy Tab S7 FE elhozza a Galaxy felhasználók legkedveltebb funkcióit. A tabletek tekintetében az egyik a leglényegesebb tulajdonság a megjelenítő mérete. A Tab S7 FE nagy, 12,4 colos kijelzőjén impulzus a kikapcsolódás és minden eddiginél hatékonyabb lehet a munkavégzés.

A Galaxy Tab S7 FE-vel minden nap eredményesen telhet. A konstrukció dobozában látható S Pennel a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a óriási monitorból és simán navigálhatnak a feladataik közt. A Samsung Notes alkalmazással a kézzel írt jegyzetek rögvest szöveggé formálhatók, az önvezérelt jelölésekkel ugyanakkor könnyűszerrel rendben is tarthatók. Az Okos keresés funkcióval bármelyik feljegyzés egyből megtalálható, akár kézzel, akár géppel írták.

A Galaxy Tab S7 FE azoknál a projekteknél is nagy segítség lehet, ahol egyidejűleg több alkalmazást vagy böngészőlapot létfontosságú megnyitni. A multitasking is sima, mivelhogy a Többablakos módban ugyanabban az időben akár három eltérő applikáció is megnyitható. A felhasználók egyidejűleg böngészhetnek az interneten, jegyzetelhetnek egy másik ablakban, míg akár egy videót is elindíthatnak. Az Alkalmazáspár támogatásával beállíthatók a kedvenc appok, amelyek a Többablakos mód megnyitásakor egy mozdulattal, ugyanabban az időben elindíthatók.

A Galaxy Tab S7 FE ideális megoldást jelenthet azok részére, akik a legmagasabb szintű hatékonyságra törekednek. A Samsung DeX és a Billentyűzetes tok hozzájárulásával a táblagép egész értékű laptopként is hasznosítható, a felhasználói felület ilyenkor PC-szintű élményt nyújt, a napi feladatok mindazonáltal még gyorsabban végezhetők el. A Másodlagos monitor funkcióval a Galaxy Tab S7 FE akár egy számítógép extra kijelzőjeként is működhet, ezzel fokozva a hatékonyságot.

A Galaxy Tab S7 FE büszkélkedhet az elgondolások megvalósításához létfontosságú funkciókkal, ezáltal az önkifejezés lehető legkreatívabb módját biztosítja. Az S Pen hozzájárulásával tiszta és éles rajzok állíthatók elő a Clip Studio Painthez vagy a Canvahoz hasonló programokban. A Clip Studio Paint új felhasználói részére az költségmentes 6 hónapos próbaverzió ad lehetőséget a kísérletezésre. A lelkes jegyzetelők örömére a Noteshelf is díjmentesen válik hozzáférhetővé. Ebben az alkalmazásban az S Pen segédkezésével részletes, színes jegyzetek állíthatók elő, amelyekkel a ötletes mesterek korrekten kifejezhetik a gondolataikat.

A Galaxy Tab S7 FE, amely a Tab S7 jó megjelenésű és stílusos megjelenésével érkezik, három csodás színben lesz kapható: Misztikus Fekete, Misztikus Ezüst és Misztikus Zöld. A Galaxy Tab S7 FE keskeny kialakítású és könnyed, ugyanakkor magas hatékonyságú akkumulátorral érkezik, amelyiknek hála a streamelés, a munkavégzés vagy a tartalomgyártás is könnyebb és ritkábban van szükség töltésre.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

A Galaxy Tab A7 Lite egy könnyed, mozgékony útitárs, amellyel mérsékelt a tartalomkészítés és jellegzetes benyomás a játék, mindez elérhető áron. A kompakt Galaxy Tab A7 Lite 8,7 colos monitora egy cicoma mentes, tartós fém házban helyezkedik el, mindent összevetve könnyűszerrel hordozható. A megjelenítő körüli keskeny káváknak és az erőteljes hangzású Dolby Atmos Dual hangszóróknak hála a Galaxy Tab A7 Lite táblagépeken a felhasználók kedvenc filmjei, tévéműsorai és a játékokok még magasabb minőségben élvezhetők.

A 32 GB belső tárhellyel, amely MicroSD kártyával akár 1 TB-ig is bővíthető, számtalan szabad hely áll ezt követően rendelkezésre, a nyolcmagos processzor ugyanakkor biztosítja a mentett tartalmak zökkenőmentes és sebes lejátszását. A hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorral, a 15 wattos Adaptív gyorstöltéssel és az külön választhatóan elérhető LTE csatlakozással a Galaxy Tab A7 Lite ideálissan alkalmas az aktuálisan leginkább közkedvelt sorozatok követésére vagy akár egy hosszabb utazás közbeni játékra. A tartós fém borítással és keskeny kávákkal érkező Galaxy Tab A7 Lite Szürke és Ezüst színekben áll rendelkezésre.

Samsung TV Plus és Galaxy ökoszisztéma

A Samsung Galaxy Tab S7 FE vagy a Galaxy Tab A7 Lite megvásárlásával a felhasználók a YouTube Premium térítésmentes próbaverziójához is hozzáférhetnek, mindent összevetve több órányi mulattató tartalmat érhetnek el, hirdetések nélkül.

A modern Galaxy Tab S7 FE és a Galaxy Tab A7 Lite nehézség nélkül funkcionál közösen a Galaxy ökoszisztéma többi készülékével, a telefonoktól egészen a fülhallgatóig. A felhasználók fogadhatnak hívásokat vagy küldhetnek szöveges üzeneteket a táblagépen, a Samsung fiókjukon át, mikor is a telefonjuk éppen nincs kéznél. Az egyes szerkezetek közt simán másolhatók a szövegek vagy képek. A Samsung Internet böngészőn át a felhasználók szolidan válthatnak a telefonos böngészéséről a Galaxy Tab S7 FE vagy a Galaxy Tab A7 Lite kijelzőjére. Ha zenehallgatás vagy egy videó közben hívás érkezik az okostelefonra, a Galaxy Buds önműködően képes átváltani a Galaxy Tab S7 FE vagy a Galaxy Tab A7 Lite készülékekről a mobilra.

Hozzászólások lezárva.