Új okostelefont, tabletet és Wifi 6 routert is bemutatott a Huawei Magyarországon

Új okoseszközöket prezentált március 24-én a Huawei – a 108 megapixeles kamerával felvértezett nova 9 SE okostelefont, az okosbillentyűzetet kínáló legkorszerűbb MatePad tabletet, és az okosotthon kialakításában élenjáró WiFi Mesh 3 routert, amelyhez akár 250 készülék is csatlakoztatható. Március közepétől már hazánkban szintén rendelkezésre áll a cég első, konkrétan futóknak kifejlesztett okosórája, a WATCH GT Runner. A társaság még mindig nagy fókuszt helyez az okostelefonok értékesítésére, amely új lendületet kapott a közelmúltban megjelent készülékeknek betudhatóan. Mindemellett a viselhető okoseszköz-szegmens is kiemelkedően teljesít, az elmúlt évben 90 százalékkal növekedett az értékesítésük Magyarországon.

Újból új okoseszközökkel bővíti magyarországi kínálatát a Huawei. Thomas Liu, a Huawei Technologies Hungary Device Business Group üzletági igazgatója közölte: „Még mindig lényeges számunkra a magyar piac, így is hozunk permanensen új okos termékeket Magyarországra. A lehető legtöbb szegmensekben aktívan jelen vagyunk, legyen szó fülhallgatóról, PC-ről, megjelenítőről vagy okostelefonról. A vásárlói visszajelzések is jók, a nemrégiben debütáló zászlóshajó modellünk, a HUAWEI P50 Pro okostelefon várakozáson felül teljesített, és az egyik leginkább közkedvelt produktum volt az 1000 euró feletti okostelefonos szegmensben. Rettentően örülünk, hogy a Huawei márka ismertsége és elismertsége is tovább növekedett a magyarok körében, és bízunk benne, hogy a következő években is első osztályú termékeket tudunk kínálni a magyar felhasználóknak.”

HUAWEI nova 9 SE: A fiatal generáció könnyed, pénztárcabarát okostelefonja

A fiatal generációt célzó, továbbfejlesztett funkciókkal és haladó szellemű dizájnnal elkészített HUAWEI nova 9 SE szerkezet jelentős hatékonyságú kamerarendszerének és integrált videózási funkcióinak betudhatóan új alkalmakat kínál a fogyasztóknak, amelyek segédkezésével rögzíthetik életük pillanatait.

A HUAWEI nova 9 SE-t a magyar piacon most kapható legtöbb okostelefonnál nagyobb, 108 MP-es felbontású kamerával szerelték fel. A gyengébb fényviszonyok közti fényképezés érdekében az eszközt Szuper Éjszakai Felvétel funkcióval is kiegészítették, amellett, fejlett többkockás zajcsökkentési technológiával büszkélkedhet, amely növelve a fényerőt, sötét környezetben is képes fényképezni.

A vloggerek részére praktikus funkcióként szolgál a nova 9 SE által kínált szimultán első és hátsó kamera felvételi potenciál, amely támogatja a nézet zökkenőmentes átváltását a hátsó kameráról az elülső kamerára, a végén mindazonáltal egyetlen fájlként lesz menthető a felvétel. Ezenfelül a Kettős nézet szerepkörnek hála egyidejűleg mindkét perspektívából felhasználható a konstrukció videózás esetén, ami egyidejűleg engedi láttatni, mi történik a felhasználó szeme előtt, és hogyan reagál rá.

Mindemellett a nova 9 SE a 66 W-os SuperCharge gyorstöltésnek hála mindössze 15 perc alatt 60%-ra, amíg 36 perc alatt 100%-ra tölthető fel.

A HUAWEI nova 9 SE okostelefon három színváltozatban elérhető: kristálykék, gyöngyfehér és éjfekete. A konstrukció ajánlott vásárlói ára: 129.990 Ft.

Új okostelefont, tabletet és Wifi 6 routert is bemutatott a Huawei Magyarországon
Új okostelefont, tabletet és Wifi 6 routert is bemutatott a Huawei Magyarországon

HUAWEI MatePad: okos ismeretszerzés és kikapcsolódás

A Huawei saját operációs rendszerével, a HarmonyOS-szel felszerelt HUAWEI MatePad megnyerő, egyszerű vonalat képviseli. A szerkezet mellé HUAWEI Smart billentyűzet is tartozik, amely automatán párosítható a HUAWEI MatePaddel, ezáltal a táblagépet hordozható laptoppá formálja. A billentyűzet összehajtva vékony és erős elülső és hátsó tokká alakul, amely megvédi a szerkezetet a karcolásoktól és sérülésektől.

A lenyűgöző audiovizuális élményhez járul hozzá a 2K felbontású HD megjelenítő, amely patronálja a többérintéses szerepkört. A tablethez külön megvásárolható, második generációs HUAWEI M-Pencil érintőceruza precíz nyomásérzékenységgel bír, ezáltal képes a kézírást egyből szöveggé konvertálni.

A tabletet úgy tervezték, hogy kényelmesen közösen tudjon működni más okoseszközökkel. A „Több ablak egyetlen alkalmazáshoz” szerepkörnek betudhatóan ugyanabban az időben négy alkalmazást ellenőrízhető egy monitoron, amely nagyban hozzájárul a zökkenőmentes többfeladatos munkavégzéshez.

A HUAWEI MatePad 10,4”-os tablet a Huawei HiSilicon Kirin 710A nyolcmagos processzorral van felszerelve. A táblagép két változatban válik hozzáférhetővé: LTE és kizárólagos Wi-Fi-s verzió. A masina nano-SIM kártyanyílással (LTE verzió) ellátott, segíti a Wi-Fi 5 nagysebességű hálózati kapcsolatot, azonfelül olyan helymeghatározási és navigációs lehetőségeket nyújt, mint a GPS és a BeiDou.

Mindemellett a MatePad 7250 mAh akkumulátor-kapacitása rettentően hosszú használati idő nyújt, ezáltal változatos felhasználás mellett is multifunkcionális, kitartó társ lehet a mindennapokban, legyen szó irodai vagy otthoni használatról.

A HUAWEI MatePad várhatóan április második felében lesz kapható, ajánlott vásárlói ára: 129.999 Ft.

HUAWEI Mesh WiFi 3: a nagyobb háztartások és kisebb irodák megbízható hálózati megoldása

A HUAWEI WiFi Mesh 3 router magas produktivitású, egész otthonra kiterjedő, 2, továbbá 3 egységből álló rendszer, amely legjobb alternatíva mindazoknak, akik hálózati megoldások széles skáláját szeretnék magukénak tudni. A modern okos mesh router segíti a HarmonyOS Mesh+ rendszert, biztosítva a legjobb Wi-Fi 6 Plus mesh teljesítményt, ezáltal akár 3000 Mbps sebesség szintén rendelkezésre áll a szerkezet hozzájárulásával. A nagy sebesség stabil hálózati hátteret nyújt minden online tevékenységhez, legyen szó 4K filmek és nagy fájlok letöltéséről, számítógépes játékról, online oktatásról vagy irodai alkalmazások használatáról.

A WiFi Mesh 3 segíti az AX3000 kétsávos hálózatot, amely az 5 GHz-es sávból 2402 Mbps-ig, a 2,4 GHz-es csatornából ugyanakkor 574 Mbps-ig terjed. A kétsávos router együttes teljesítménye elegendő lehet az egyre növekvő háztartási felhasználási igények kielégítésére.

A HUAWEI WiFi Mesh 3 gond nélkül beállítható, nem kíván műszaki szakértelmet. A felhasználóknak csak csatlakoztatniuk kell a routereket az áramellátáshoz, és követniük kell a HUAWEI AI Life App utasításait otthoni hálózataik beállításához. NFC-képes Android okostelefon során a One-Touch szerepkörnek betudhatóan akár egyetlen érintéssel is lehetséges csatlakozni az otthoni hálózathoz, ezáltal nincs szükség Wi-Fi név vagy jelszó megadására.

A HUAWEI WiFi Mesh 3 egyetlen egysége 200 négyzetméter Wi-Fi-lefedettséget nyújt. A felhasználók összekapcsolhatják a három nagy tudású routert egy együttes mesh hálózat kialakítása érdekében, amely 600 négyzetméteres tájon nyújt lefedettséget. Mivel a készülék konkrétan nagy háztartások részére lett kifejlesztve, a HUAWEI WiFi Mesh 3 akár 250 egyszerre csatlakoztatott eszközt is képes támogatni.

A HUAWEI WiFi Mesh 3 három adaptív Gigabit WAN/LAN porttal is ellátott. Mindemellett szülők részére az integrált szülői felügyeleti beállítások is elérhetőek, amelyek segédkezésével időkorlátokat és tartalmi korlátozásokat állíthatnak be gyermekeik részére.

Az adatvédelmet és a biztonságot a HUAWEI HomeSec óvja, amely patronálja a legfrissebb titkosítási szabványokat, és óvja a felhasználókat a rosszindulatú támadásoktól.

A HUAWEI WiFi Mesh 3 várhatóan április közepétől áll rendelkezésre, a 2 egységből álló szett tekintetében ajánlott vásárlói ára: 69.990 Ft, a 3 egységből álló szett tekintetében ajánlott vásárlói ára 99.990 Ft.

Dinamikus bővülés a magyar piacon

Március közepe óta kapható Magyarországon a konkrétan futók részére fejlesztett HUAWEI WATCH GT Runner. Az okosóra nemcsak asszisztense, hanem egyúttal virtuális személyi edzője is lehet használójának. A környezeti és egészségügyi adatok rögzítése alapján a HUAWEI WATCH GT Runner megalapozott, hatékony edzéstervet tud készíteni. A korszerű okoseszköz a korábbi modelleknél hatékonyabb pulzusmérést, precízebb helymeghatározást és több másfajta fitnesz- és egészségügyi szerepkört ajánl.

Az egyik leginkább közkedvelt termékkört most a viselhető okoseszközök jelentik a magyar piacon. Az ide tartozó termékcsaládok – példának okáért a FreeBuds fülhallgatók és a Watch okosórák – értékesítése kapcsán a Huawei közel 90 százalékos növekedést ért el előző évben.

A Huawei Technologies Hungary a közelmúltban heterogén szegmensekben több új termékkel is jelentkezett a magyar piacon: január végén mutatta be a társaság új zászlóshajó készülékeit, a HUAWEI P50 Pro-t és P50 Pocketet, amelyek az előzetes várakozáson felüli népszerűségnek örvendenek a magyar piacon.

Hozzászólások lezárva.