Itt az LG játékosok igényeire szabott, 42 hüvelykes OLED televíziója

Az LG neves tévé-termékcsaládjának legkorszerűbb kiadása, a C2-es széria az OLED-készülékek közt különleges, 42 colos modellel bővült. A modern gépezet csúcsszuper választás lehet a gamerek részére, mivel mérete és funkciói konkrétan ideálissá teszik konzolos és PC-s játékokhoz. A tévé többek közt példának okáért biztosítja a Dolby Vision által támogatott játékot is 4K felbontásban, 120 Hz-en.

Itt az LG játékosok igényeire szabott, 42 hüvelykes OLED televíziója

Itt az LG játékosok igényeire szabott, 42 hüvelykes OLED televíziója

Az OLED fejlődésének következő szintjét jelentő EVO modern műszaki megoldás segédkezésével az LG OLED C2 ultra-realisztikus, tiszta és részletgazdag képet nyújt. A korábbinál gyorsabb és okosabb α 9 Gen 5 processzor mélytanulással skálázza fel az eszközök teljesítményét, a tartalmak megjelenítésekor mindazonáltal úgy fokozza a térérzetet, hogy az előtérben, ezenkívül a háttérben megjelenő elemeket jobban elkülöníti egymástól.

Játékra tervezve

A C2 sorozat 42 colos kiadása konkrétan konzolos és PC-s játékokhoz készült, és biztosítja a Dolby Vision által támogatott játékot 4K felbontásban, 120 Hz-en, mindent összevetve a játékosok szüntelen és valósághű játékélményt élhetnek át. Az 1 milliszekundumos válaszidő, az NVIDIA G-Sync és az AMD FreeSync Premium kompatibilitás, ezenfelül a VRR-támogatás szintén a videojátékosok igényeit szolgálja, mert ezáltal még a leggyorsabb akciójelenetek is tisztán és szakadásmentesen jelennek meg. A televíziók támogatják az NVIDIA GeForce NOW és a Google Stadia felhőalapú játékplatformokat, használatukhoz mindössze egy kompatibilis kontroller csatlakoztatása létfontosságú.

Idén a széria konfigurációs lehetőségei is bővültek, ugyanis a játék-specifikus funkciók és kijelző-beállítások a TV Game Optimizer menüjéből közvetlenül kiválaszthatók. Ez a szerepkör egyben a Dark Room Mode-hoz is szolid hozzáférést nyújt, amely a jobb játékélmény érdekében a kivilágítatlan szoba fényviszonyaihoz igazítja a képernyő fényerejét. Egy új játékmód is elfért az alapbeállítások közt, ami részletes és még élethűbb játékélményt nyújt a belső nézetes lövöldözős, szerep-, vagy valós idejű stratégiai játékokhoz.

Hozzászólások lezárva.