Több mint egymillió Smart Megjelenítőt adott el a Samsung

A Samsung Smart Megjelenítő szériájának összesített értékesítései világszinten elérték az egymillió darabot. A neves masina legmodernebb, M8 típusa stílusos kialakítással és az okos életmódot támogató új funkciókkal érkezik.

A multifunkcionális Smart Megjelenítők a Smart Hub támogatásnak hála kitűnően alkalmasak az otthoni munkára és akár a távoktatásban is bármilyen külső konstrukció vagy PC nélkül segíthetnek. A kikapcsolódáshoz a monitorokon közvetlenül elérhető a leginkább közkedvelt streaming szolgáltatók akárcsak a Netflix vagy a YouTube kínálata is.

Több mint egymillió Smart Megjelenítőt adott el a Samsung

Több mint egymillió Smart Megjelenítőt adott el a Samsung

A 2020 novemberében bemutatott Smart Kijelző árucikk-csoport népszerűségének hála a Samsung permanensen bővíti a kínálatát és már 11 különféle Smart Megjelenítő, köztük az M8, M7 és M5 modellek válnak hozzáférhetővé.

A multifunkcionális M8 kijelző speciális, szupervékony Samsung formavilágban, azonfelül négy új színben, Fehér, Napnyugta rózsaszín, Égkék és Tavaszi zöld árnyalatokban érkezik. A egyszerű stílus és a korszerű színek pompásan illeszkednek a legtöbb lakóhelybe vagy irodai környezetbe.

Az M8 népszerűsége a levehető SlimFit kamerának, a videokonferencia alkalmazásnak és az modernizált kijelzőtechnológiának is köszönhető, mivel a felhasználók ezekkel alkalmazkodhatnak a korszerű, otthoni életmódhoz, és az ezzel járó otthoni munkavégzéshez és tanuláshoz.

A Smart Megjelenítő M8 sokoldalúságát és kijelzőtechnológiáját a CTA (Consumer Technology Association) CES Innovációs Díjjal ismerte el. Az előrendelés több országban már 2022 márciusában elindult, a gépezet iránti kíváncsiság ugyanakkor meghaladta a cég várakozásait. Az első negyedévben a Smart Kijelző széria értékesítése, beleértve az M8 előrendelését is, csaknem 40 százalékkal növekedett a tavalyi év azonos időszakához képest.

„A felhasználók mind többet és többet dolgoznak, tanulnak otthonról és ott töltik a szabadidejüket is, a Smart Kijelzők ugyanakkor újradefiniálják a megjelenítők szerepét és több olyan szerepkört ígérnek, amelyekkel a következő szintre emelhetjük az otthoni életvitelünket – mondta Hyesung Ha, a Samsung Vizuális megjelenítők üzletágának alelnöke. – Jelentős boldogság számunkra, hogy elértük az egymilliós mérföldkövet, és még mindig kimagasló keresletre számítunk, mivel a felhasználók nemzetközileg egyre tudatosabb életmódot folytatnak és ehhez illeszkedő gépezeteket keresnek.”

Hozzászólások lezárva.