DITEC ipari gyorskapuk

Bevásárlóközpontok, üzemek, raktárak, és egyéb ipari vagy kereskedelmi épületek sokszor elengedhetetlen kaputechnika eszköze a légtereket elválasztó ipari gyorskapu. A DITEC ipari gyorskapuk tökéletes megoldást kínálnak erre a feladatra. A közel negyven éves DITEC ipari gyorskapu rendszerei kiforrott konstrukciók. A feltekeredő ipari gyorskapu gyors és megbízható működésével jelentősen csökkenti a por és egyéb szennyeződések, a hideg vagy meleg ki- illetve beáramlását. A DITEC ipari gyorskapuk kifejezetten intenzív igénybevételre lettek tervezne, így nem jelent problémát akár a napi 1000 nyitás és zárás sem. A DITEC ipari gyorskapuk háromfázisú motorral és intelligens vezérléssel rendelkeznek, így alkalmazhatók akár beléptető rendszer részeként is.

A DITEC ipari gyorskapuk alap esetben horganyzott acélból készülnek, de élelmiszeripari vagy a gyógyszergyári alkalmazás esetén rozsdamentes kivitelben is rendelhetők.

DITEC ipari gyorskapuk

DITEC ipari gyorskapuk

A DITEC ipari gyorskapuk bármilyen egyedi méretben rendelhetők 11 méter szélességi és 7 méter magassági méretig. DITEC ipari gyorskapu esetében nem jelent problémát a szélsőséges hőmérséklet sem. Alkalmazható -30°C – +55°C-ig.

DITEC ipari gyorskapu

DITEC ipari gyorskapu

A DITEC-nél a biztonság a legfontosabb szempont. Így az ipari gyorskapuk, az alap fotocellás rácsukódás elleni védelmen kívül, egy él védelemmel is rendelkeznek.

SECTOR ipari gyorskapu

SECTOR ipari gyorskapu

Az elegáns megjelenésű DITEC ipari gyorskapu 9 választható színben rendelhető, vagy teljesen átlátszó kivitelben. Így garantálható, hogy illeszkedik szinte bármilyen környezetbe.

SMART ipari gyorskapu

SMART ipari gyorskapu

A legelterjedtebb gyorskapu típus a SMART gyorskapu. Főbb műszaki adatai: Nyitási és zárási sebesség 0,8 méter / másodperc. Terhelhetősége napi 300-500 nyitás és zárás a gyorskapu méretétől függően. Maximális mérete 6000x6000mm.

DITEC SECTOR ipari gyorskapu

DITEC SECTOR ipari gyorskapu

A legjobban terhelhető gyorskapu a SECTOR gyorskapu. Főbb műszaki adatai: Nyitási és zárási sebesség 0,9 méter / másodperc. Terhelhetősége napi 600-1000 nyitás és zárás a gyorskapu méretétől függően. Maximális mérete 6000x6000mm.

RESET ipari gyorskapu

RESET ipari gyorskapu

A legmodernebb gyorskapu RESET gyorskapu, mely inverter technológiával is rendelhető. A RESET gyorskapu az önjavító rendszerének köszönhetően a legnépszerűbb ipari gyorskapu. Főbb műszaki adatai: Nyitási és zárási sebesség 0,4 – 1,1 méter / másodperc. Terhelhetősége napi 300-1000 nyitás és zárás a gyorskapu méretétől függően. Maximális mérete 6000x4600mm.

TRAFFIC ipari gyorskapu

TRAFFIC ipari gyorskapu

A legnagyobb gyorskapu a TRAFFIC gyorskapu. Főbb műszaki adatai: Nyitási és zárási sebesség 0,7 méter / másodperc. Terhelhetősége napi 600-1000 nyitás és zárás a gyorskapu méretétől függően. Maximális mérete 11000x7000mm.

További kaputechnika, ipari gyorskapu információk és ipari gyorskapu referenciák megtekinthetők weblapunkon: www.aas.hu

Hozzászólások lezárva.