DITEC ipari kapuk a Varga Pincészetben

A közel 40 éves DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat és kaputechnika rendszereket gyártó cége. A DITEC ipari kapu rendszerek csak néhány éve jelentek meg Magyarországon, de Európában már rég óta az egyik legkedveltebb ipari kapu márka. A DITEC ipari kapu eredeti DITEC alkatrészekből készül Magyarországon, bármilyen egyedi méretben, maximum 7 méter szélességig és maximum 6 méter magasságig. Minden DITEC ipari kapu alap tartozéka a zuhanás gátló és a rugótörés elleni biztosítás.

A DITEC ipari kapuk szekciói 40mm vastag poliuretán hőszigetelésű panelekből készülnek, ujjbecsípődés elleni védelemmel. A DITEC ipari kapuk azt a minőséget és eleganciát képviselik, mit minden hosszútávra tervező cég szeretne. Talán pont ezért választott DITEC ipari kapu rendszert a Varga Pincészet is.

DITEC ipari kapu a Varga Pincészetben

DITEC ipari kapu a Varga Pincészetben

Badacsonyörsi borászati üzeméhez új kamionbeállóhoz 2db DITEC ipari kapu lett felszerelve. A 2db 7 méter széles és 4,5 méter magas ipari kapu RAL 9006 ezüstszürke színben készült 1 sor FULL VISION panoráma ablakkal. A DITEC ipari kapu mozgatása kézi erővel is könnyű, de a Varga Pincészet a DITEC DOD-14 ipari kapunyitó motort választotta. A DITEC ipari kapunyitó motorok intelligens vezérlő elektronikával rendelkeznek, így akár tűzjelző és beléptető rendszer is csatlakoztatható.

Automata DITEC ipari kapuk a Varga Pincészetben

Automata DITEC ipari kapuk a Varga Pincészetben

A DITEC ipari kapu alap esetben 20.000 munkaciklusú torziós rugóval rendelhető, de intenzív igénybe vétel vagy teremgarázsban történő alkalmazás esetén akár 100.000 munkaciklusú rugóval is rendelhető.

DITEC ipari kapu FULL VISION panoráma ablakkal

DITEC ipari kapu FULL VISION panoráma ablakkal

További kaputechnika, ipari kapu információk és ipari kapu referenciák megtekinthetők weblapunkon:  www.aas.hu

Hozzászólások lezárva.