A HUAWEI Mate 50 Pro-é a legjobb okostelefonos kamera a DXOMARK alapján

A Huawei legmodernebb zászlóshajó okostelefonja, a Mate 50 Pro ellátott ebben a pillanatban a legjobb kameratechnológiával a piacon elérhető mobiltelefonok közt a DXOMARK független minőségértékelő tesztlabor alapján. Az internacionális benchmarkként ismert portál okostelefonos kamerákat összesítő legkorszerűbb rangsorában történetének legmagasabb pontszámát adta a Mate 50 Pronak, amit nagyon sok új, modernizált megoldással, például tíz fokozatban állítható fizikai rekesznyílással és 50 MP-es Ultra Aperture kamerával szerelt fel a cég. A portál méltatta a szerkezet élenjáró teljesítményét gyenge fényviszonyok mellett, a zoom képességeit, emellett a bel- és kültéren kivételes minőségű videók készítéséhez szükséghez adottságait.

A Huawei folyamatosan arra törekedett, hogy a legfrissebb és legjobb technológiákat adja a vásárlók kezébe. A társaság legutóbbi zászlóshajó modellje, a P50 Pro több mint fél éven át vezette a DXOMARK, a legnagyobb független tesztlabor okostelefonos kamerákat összesítő listáját. A vállalat legmodernebb készüléke, a Mate 50 Pro újfent az iparág vezető modern műszaki megoldásait vonultatja fel a mobilfotózás és az általános teljesítmény tekintetében.

Történelmi pontszám és megközelítően DSLR-szintű képminőség a Mate 50 Pro-val

A HUAWEI Mate 50 Pro-é a legjobb okostelefonos kamera a DXOMARK alapján

A HUAWEI Mate 50 Pro-é a legjobb okostelefonos kamera a DXOMARK alapján

A HUAWEI Mate 50 Pro-t jelentős hatékonyságú, 50 megapixeles Ultra Aperture kamerával szerelték fel, és a Föld első tíz fokozatban állítható rekesznyílásával ellátott, amely ötvözi az optikai rendszer, a mechanikai szerkezet, a képalkotási modern műszaki megoldás és a képfeldolgozás legnélkülözhetetlenebb közelmúltbeli fejlesztéseit. A konstrukció Ultra Aperture kamerája f/1.4-4.0 változtatható rekeszértékkel bír, amely az XD Fusion Pro képalkotó technológiával karöltve csaknem DSLR-szintű képminőséget nyújt. Az modernizált kameratechnológiának és a csodás teljesítménynek hála a Mate 50 Pro a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámát érte el okostelefon kategóriában, maga mögött hagyva a legnagyobb versenytársakat.

A legmodernebb DXOMARK rangsor nemcsak a csúcsmodell fotós képességeit értékelte magasra, hanem műszaki felszereltségét is, mindent összevetve összesen 149 ponttal rekordot ért el az oldal történetében. A Mate 50 Pro kiugróan magas fotózási pontszáma a párját ritkító teljesítményen alapult, a gépezet leginkább méltatott paraméterei közt szerepelt az magas színvonalú zoom képesség és az ennek betudhatóan részletgazdag eredmény, a változtatható rekesznyílású rendszer, amely egyedülállóan alkalmas csoportképek és gyenge megvilágítású képek készítésére, azonkívül a kiváló színvonalú videós képességek bel- és kültéren hasonlóképpen.

Exkluzív kinézet, még jobb teljesítmény

A magas produktivitású kameraképességek mellett a modern Mate 50 Pro kialakítás tekintetében is figyelemreméltó. A masina a Mate széria jellegzetes, axiális szimmetriájú megjelenése mellett első alkalommal büszkélkedhet az megnyerő, Clous de Paris lépcsős mintázatú dombornyomott dizájnnal, amely ráirányítja a figyelmet a kamerasziget kifinomult megjelenésére.

A HUAWEI Mate 50 Pro az iparág vezető modern műszaki megoldásait vonultatja fel a teljesítmény kapcsán szintén, ugyanakkor az okostelefonon mutatkozik be az EMUI 13 operációs rendszer is.

Hozzászólások lezárva.