Bemutatkozik az Odyssey Neo G7 43”

A Samsung Electronics közzétette az Odyssey Neo G7 (modellnév: G70NC), a társaság első sík, Mini-LED modelljének teljes körű bevezetését, amely új formavilággal bővíti az Odyssey termékcsaládot. A modern megjelenítő nagyméretű képernyővel ellátott, amely tervezésének hála átfogóbb látványvilágot és részleteket nyújt a játékosok részére, és valósághű képminőséggel repíti el őket a játékok világába.

„A gaming megjelenítők piaca megszakítás nélkül növekszik, a játékosok mindazonáltal egyre többet várnak el a monitoroktól – mondta Hoon Chung, a Samsung Electronics Vizuális monitorok üzletágának ügyvezető alelnöke. – Nemcsak jobb játékélményt nyújtunk, hanem új lehetőségeket építünk a monitorjainkba, mindent összevetve a játékosok részére a modern műszaki megoldás és a szórakozás egy helyen válik elérhetővé. Fejlesztéseink lehetővé teszik, hogy képtelenség vizuális teljesítmény mellett merüljenek el a játékosok a lenyűgöző gaming élményben.”

A Samsung Odyssey Neo G7-et úgy tervezték, hogy valóságos képminőséget, tetszés alapján módosítható, magas produktivitású vizuális világot és személyre szabott funkciókat biztosítson a megfelelő játék élményhez és szórakozáshoz.

Bemutatkozik az Odyssey Neo G7 43”

Bemutatkozik az Odyssey Neo G7 43”

Óriási gaming kijelző

A nagyméretű 43”-os képernyő 4K felbontást (3.840×2.160) ad VESA Display HDR600 és HDR 10+ tanúsítvánnyal, ezzel napjaink egyik legjobb grafikai élményét nyújtja. Az Odyssey Neo G7 a Samsung Quantum Matrix technológiáját helyezi előtérbe, a Quantum Mini LED-ek igénybevételével, amely kínálja a LED-ek finom és korrekt irányítását. Ennek betudhatóan a felhasználók még gazdagabb sötét és világos színeket érzékelhetnek, illetve több részletet láthatnak, akár árnyékos környezetben is.

Ezenfelül a matt monitor csökkenti a fényvisszaverődést, minimalizálva a zavaró tényezőket a játékmenet alatt, és a játékos teljesen a játékra koncentrálhat.

Az Odyssey Neo G7, nagyszerű kijelző csaknem minden játékplatformhoz – DisplayPort és HDMI csatlakozással is csatlakoztatható a felhasználók Gaming felszereléséhez, azonkívül a legkorszerűbb játékkonzolokhoz HDMI 2.1 csatlakozásra is képes. Az integrált WIFI/Bluetooth segédkezésével a 43 hüvelykes képernyőn is játszhatnak a felhasználók mobiljátékokkal, vagy akár egy kontroller csatlakoztatásával konzol nélkül is elérhetőek a felhőben tárolt játékok.

Teljesítmény a játékélmény új szintre emeléséhez

A 144 Hz-es frissítési frekvencia és az 1 ms (MPRT) válaszidő sebes, zökkentőmentes választ és korrekt egérmozgásokat biztosít. Az Odyssey Neo G7 még a legintenzívebb pillanatokban is dinamikus játékélményt nyújt, és az AMD FreeSync Premium Pro támogatásnak hála minimalizálja az akadozás lehetőségét, a bemeneti késleltetést és a képernyőszakadozást.

A felhasználók mindinkább személyre szabott játékélményre vágynak, az Odyssey Neo G7 több továbbfejlesztett funkciójával ugyanakkor a felhasználók beállíthatják a képernyő méretét, pozícióját és a képarányt is a korrekt játékélményért. A Flex Move Screen kínálja a fogyasztóknak, hogy a képernyő méretét 43 és 20 hüvelyk közt állítsák be, az adott játék igényei alapján, mindemellett ugyanakkor a képernyő pozíciója is módosítható.

A Samsung Game Bar egy hatékony kellék, amely kínálja a fogyasztóknak a lényeges beállítások villámgyors elérését és módosítását nélküle, hogy el kellene hagyniuk a játék képernyőjét. A felhasználók megtekinthetik és módosíthatják az FPS (Frame Per Second – képkocka per másodperc), a képarány, a nagy dinamikatartomány (HDR) és a változó frissítési sebesség (VRR) értékeket, valamint elérhetik az olyan beállításokat, mint a képernyőarány, a válaszidő és a játékkép mód. A Game Bar hozzájárulásával a játékos úgy veheti át a vezérlést, hogy közben nem marad le az akcióról.

Okos funkciók a személyre szabott élményekért

Az Odyssey Neo G7 okos funkcióival, a Samsung Smart Hub és a Samsung Gaming Hub segédkezésével szolgálja ki a felhasználók legkülönbözőbb, személyre szabhatóságra irányuló igényeit.

A Samsung Gaming Hub egy felhőalapú játékplatform, amely azonnali hozzáférést nyújt olyan partnerek játékaihoz, mint az Xbox és az NVIDIA GeForce NOW, letöltés és tárhelyigény nélkül. Ez a szerkezet kínálja a fogyasztóknak a szabadságot a játékvilág korlátlan felfedezésére.

A felhasználók a Samsung Smart Hubon át élvezhetik az okostévé-élményt is olyan partnerek alkalmazásaival, mint a Prime Video, a Netflix és a YouTube, amellyel eltérő tartalmak állnak rendelkezésre internetkapcsolat segédkezésével, nélküle, hogy be kellene indítaniuk a számítógépüket vagy csatlakozniuk kellene más eszközökhöz.

Hozzászólások lezárva.