Megérkeztek Magyarországra is a Galaxy S sorozat zászlóshajói

Az okostelefonok gyökeresen megváltoztatták, hogyan mesélünk történeteket, miként örökítjük meg élményeinket és ezeket hogyan osztjuk meg egymással. A Galaxy S23 sorozat a Samsung korábbi legkorszerűbb kamerarendszerével érkezett a piacra, ezáltal valósághűen és részletgazdagon ragadhatjuk meg a felejthetetlen pillanatokat. A Galaxy S23 sorozat 2023. február 17-től kapható Magyarországon, készen arra, hogy éjjel-nappal kreativitásra és hatékonyságra ösztönözze a felhasználókat.

Előző évben a Samsung Galaxy S22 sorozat pillanatok alatt bizonyította népszerűségét, mivelhogy több mint kétszeres előrendelés érkezett már az első héten, mint az elődjére, a Galaxy S21 szerkezetekre. Az előző évi siker után idén még magasabb ez a szám, ezenkívül a vásárlók több mint fele a Galaxy S23 Ultrát szerezte be.

Megérkeztek Magyarországra is a Galaxy S sorozat zászlóshajói

Megérkeztek Magyarországra is a Galaxy S sorozat zászlóshajói

„A nagy lendület, amelyiknek tanúi vagyunk, annak tudható be, hogy a vásárlók olyan termékekre vágynak, amelyek a határokat feszegetik és egyben szabadságot adnak nekik a találékony önkifejezésre – mondta TM Roh, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának vezetője. – Az ez évi előrendelési számok visszatükrözik azt az erős bizalmat, amit vásárlóink tanúsítanak a márkánk iránt és azt mutatják, hogy a korszakalkotó újítások és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk még mindig visszhangra talál a felhasználók körében”.

Az ikonikus Samsung Galaxy S sorozat nemcsak példa nélküli dizájnnal, hanem jövőbemutató fejlesztésekkel, például a Samsung és a Qualcomm által együttesen, Galaxyra cizellált friss hardverrel, a Snapdragon 8 Gen 2 platformmal érkezett. A prémium behatás mellett a korszerű funkciók lehetővé teszik, hogy a felhasználók magasztos tartalmakat készíthessenek az eltérő fényviszonyhoz alkalmazkodva. A modern mesterséges intelligencia alapú képjelfeldolgozó algoritmusnak hála vége a homályos képek korszakának, legyen szó egy gyertyafényes vacsorán vagy egy rendezvényen konstruált fotóról. Az eszközök előcsalogatják a felhasználókban rejlő kreativitást, a Galaxy S23 széles látószögű, 50 megapixeles kamerája a magas produktivitású chippel közösen dolgozva részletgazdag és nagy felbontású képet vegyít, a Nightography éjszakai felvételek funkcióval moziminőségű videók készülhetnek.

A Galaxy S23 Ultra 200 megapixeles kamerájának, azonkívül a százszoros nagyításnak hála a legizgalmasabb momentumok is csak karnyújtásnyira kerülhetnek, az Asztrofotó beállítással mindazonáltal a határ szó alapján a csillagos ég, a felhasználók kedvükre megörökíthetik kedvenc csillagképüket vagy akár a Tejútrendszert. A részletesebb feldolgozás érdekében célszerű Profi RAW alkalmazással nagy felbontású képeket RAW formátumban készíteni, hogy az eredmény igazán lebilincselő lehessen.

Hozzájárulás egy élhetőbb jövőhöz

A Fantomfekete, Krém, Zöld és Levendula árnyalatú modellek alkatrészei például eldobott halászhálókból és PET-palackokból újrahasznosított műanyagokat tartalmaznak A Galaxy S23 árucikk-csoport négygenerációs operációs rendszerfrissítéssel, és ötévnyi biztonsági frissítéssel őrzi meg a prémium élményt azon felhasználók részére, akik szeretnék a lehető leghosszabb ideig használni készüléküket. Mindemellett, mindazok, akik bármely Galaxy S23 eszközt megvásárolják 2023. február 1. és 2023. március 31. közt, részt vehetnek a ReGalaxy programban, hogy új célt nyújtsanak korábbi generációs telefonjuknak. Ebben a programban, amit a Samsung a fenntarthatósági törekvéseinek részeként indított, a Galaxy S10, S20, S21 és S22 vagy Note20 eszközök tulajdonosai vehetnek részt. A vásárlók bruttó 100 ezer forintos keretösszegig újíthatják fel, javíttathatják meg korábbi eszközüket. Mindent összevetve a régebbi okostelefonok egy új életet kaphatnak, akár egy másik családtagnál vagy egy okosotthon ökoszisztémájába illesztve.

Személyre szabott felhasználói impresszió

A Galaxy S23 konstrukciók megközelítően bármely tevékenységben remek partnerré válhatnak az eltérő applikációk támogatásával, hogy felhasználók kihozhassák magukból a maximumot. A Galaxy S23 eszközöket vásárlók hat hónapig díjmentesen használhatnak egy 100 GB méretű OneDrive tárhelyet, amerre gond nélkül szinkronizálhatják fényképeiket. Reklámmentesen élvezhetik négy hónapig a YouTube Premiumot és három hónapig a Spotify-t. Azonfelül két hónapig ingyen kísérletezhetnek az Adobe telefonon elérhető programjaival, a Photoshop Lightroommal és a Creative Cloud Express-szel, a Profi RAW alkalmazással összekötve leginkább kézben tarthatják a professzionális képszerkesztés folyamatát. A promóciók az alkalmazások új regisztrálói részére érhetőek el. A legkorszerűbb funkciók és a hatékonyságot növelő alkalmazások mellett a csúcskészülékek külsőleg is igazodnak tulajdonosukhoz, konkrétan a szériához készült strapabíró tokkal a felhasználók egyéni igényeknek megfelelő rögzítővel tarthatják a kezükben, amely a komfort mellett lehetőséget nyújt akár bankkártyák tárolására is. Ezt minden vásárló kiegészítheti kedvére eltérő állványokkal, szíjjal vagy tapadókorongos tartóval.

A Galaxy S23 széria a Samsung Message Guard hozzájárulásával a mobilbiztonság következő szintjét hozza el. Ez a magas hatékonyságú biztonsági mechanizmus hatékony védelmet nyújt azon támadások és behatolások ellen, amelyek kattintás nélkül is képesek települni a konstrukciókra. Ez egy újfajta kibertámadás, amely akár egy kép fogadásával is kompromittálhatja a szerkezetet – a felhasználó közreműködése nélkül. A Samsung Message Guard virtuális karanténként üzemel, csapdába ejti a káros képeket, hogy a felhasználó megbízható fájlokat kapjon.

Hozzászólások lezárva.