Sokszínű alkotói alternatívák a Galaxy S10 és Galaxy Note10 új funkcióival

A Samsung a Galaxy S20 szériában megismert új, modernizált funkciókkal frissíti a Galaxy S10 és Galaxy Note10 gépezeteket áprilistól. A felhasználók ezáltal kiemelkedő tartalmakat hozhatnak létre a legkorszerűbb Galaxy kameratechnológia támogatásával, akárcsak az Okos felvétel szerepkör. Átfogó szoftveres fejlesztések válnak elérhetővé, amelyekkel a Galaxy felhasználói behatás még teljesebb és komfortosabb lesz.

„A Samsung roppantul fontosnak tartja, hogy Galaxy készülékein a rendkívüli hardveres képességekkel és az intuitívan hasznosítható szoftverekkel a legjobb felhasználói élményt biztosítsa – nyilatkozta Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A hazánkban április 6-tól elérhető frissítéssel a Galaxy S10 és Note10 masinák tulajdonosai is megismerhetik a Galaxy S20 specifikus funkcióit.”

Modernizált Fotó- és Videó módok

A legfrissebb szoftverfrissítés az elérhető legfejlettebb Galaxy fényképező- és videórögzítő funkciókat hozza el a Galaxy S10 és Note10 mobilokra. Az Okos felvétellel a felhasználók ugyanabban az időben élhetik keresztül és örökíthetik meg a pillanat teljességét az integrált MI modern műszaki megoldásnak betudhatóan. Az Okos felvétel különféle fotót és videórészletet csinál ugyanabban az időben a kamerarendszerrel, ezután ezekből a legjobbakat emeli ki a felhasználóknak.

Az S10 mobilokon a korszerűsített Éjszakai Móddal és a Note10 gépezetekre is megérkező[3] Éjszakai Hyperlapse felvételekkel még a sötét jelenetek is életre kelnek, mindent összevetve a felhasználók színpompás felvételeket hozhatnak létre gyenge fényviszonyok közt is.

Az isteni kompozíció megtalálása után a Custom Filter potenciál a kedvelt képek színei és megjelenése alapján egy többször hasznavehető szűrőt csinál, amely később bármelyik képre alkalmazható lesz.

A leendő filmrendezők részére még több szerkesztési alkalom áll rendelkezésre Professzionális videó funkcióval, akárcsak az ISO beállítása, a záridő módosítása vagy az expozíció szerkesztése. Felvétel közben eshetőség nyílik az elő- és hátlapi kamerák közti váltásra.

A frissítéssel a megörökített pillanatok még egyszerűbben rendszerezhetők a Galériában. Az MI korszerű műszaki megoldásnak betudhatóan a Clean Gallery szerepkör bekapcsolásával a Galéria önműködően csoportosítja a hasonló témájú képeket, ezáltal átláthatóbbá teszi az eltérő tartalmakat. A felhasználók az egyes csoportokat a kedvenc képeikkel jelölhetik. A képek böngészése közben a felhasználók bármelyik fotóra ránagyíthatnak, ezt követően a bal felső sarokban látható Quick Crop gombbal a célszerű méretre igazíthatják.

Zökkenőmentes tartalommegosztás

A tartalmak visszafogott rendszerezése mellett azok megosztása is gyorsabbá válik. A Quick Share-rel a felhasználók akár egyidejűleg több közeli szerkezettel is megoszthatnak fotókat, videókat vagy nagyméretű fájlokat. A Zene Megosztással mindazonáltal már nem kell megszakítani a létező Bluetooth kapcsolatot a hangszóróval azért, hogy valaki más is lejátszhassa zenéjét a készüléken.

Hozzászólások lezárva.