Luxus és időtálló kialakítás – bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

A Samsung przentálja a Galaxy Watch3 okosóra Titanium változatát, ahol a felhasználók kedvenc megoldásai prémium kialakításban térnek vissza.

Mutatós formatervezés a legapróbb részletig

A Galaxy Watch3 a luxuskarórák aprólékos kidolgozottságával, prémium anyaghasználattal és az ikonikus forgatható gyűrűvel érkezik. A Samsung első alkalommal, titánötvözetből is elkészítette legfrissebb okosóráját, mindent összevetve egy tetszetős, könnyed kialakítású, de ellenben tartós és időtálló modell született meg.

Luxus és időtálló kialakítás – bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

Luxus és időtálló kialakítás – bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

A konstrukció dobozában látható fém szíj prémium stílust biztosít a Watch3-nak. A szíj tetszetős Misztikus Fekete árnyalata pompásan illeszkedik a cicoma mentes készülékházhoz, a Titanium modell formavilágát mindazonáltal az egyéni igényeket kiszolgáló mintázat teszi teljessé. A szíj hossza egyszerűen állítható, ezáltal az óra a csukló méretétől függetlenül pompásan illeszkedik a felhasználók karjára.

A legjobb Galaxy Watch3 funkciók

A Galaxy Watch3 Titanium kiadásában megtalálhatók a Watch3 legkedveltebb funkciói. A cicoma mentes, prémium kialakítású Watch3 Titanium multifunkcionális okoseszköz, amely komfortos viseletet, mindenre kiterjedő egészségügyi funkciókat és sportmegoldásokat nyújt.

A felhasználók egészségének megőrzése érdekében a szerkezet a hardveres megoldásokon felül olyan fitnesz és wellness funkciókkal bővült, mint a véroxigén-szint mérés (SpO2) az otthoni edzésprogramok vagy az alvás kiértékelés.

Hozzászólások lezárva.