Samsung Galaxy Tab Active3

A Samsung elénk tárja a Galaxy Tab Active 3 strapabíró tabletet, amely cicoma mentes, kompakt kialakításával a közkedvelt Tab Active2 formavilágát idézi és megfelel a mai mobil munkaerő elvárásainak. A Tab Active3 készüléket a munkavállalók hatékonyságát és biztonságát szem előtt tartva, a korszerű üzletvitel követelményeinek megfelelően tervezték. A teljesítményt és hatékonyságot segítő funkciók fantasztikus megoldást jelenthetnek azok részére, akik nem kizárólag irodában, hanem terepen is dolgoznak. A bekapcsolható magas érintésérzékenység kínálja az olyan mesterek részére, mint az elsősegélynyújtók, hogy akár kesztyűben zord, kihívást jelentő helyzetekben is biztonsággal használhassák a szerkezetet.

Samsung Galaxy Tab Active3

Samsung Galaxy Tab Active3

„A kereskedelmi világ sebesen változik, mind többen és többen dolgoznak irodán kívül, változatos terepen – hangoztatta KC Choi, a Samsung Mobilkommunikácós üzletág mindenre kiterjedő B2B csapatának ügyvezető alelnöke. – A Galaxy Tab Active3 tabletet a felhasználók és partnereink visszajelzései alapján fejlesztettük, egy olyan készüléket alkotva, amellyel bármilyen munka egyszerűbben végezhető. A Galaxy Tab Active3 nem kizárólagosan ellenállóbb, de a legfrissebb alkalmazásokkal még tovább növeltük a teljesítményét a lehető legnagyobb produktivitás érdekében.”

Nehéz terepre tervezve

A Galaxy Tab Active3 MIL-STD-810H tanúsítvánnyal ellátott, ezáltal akár a legnagyobb kihívást jelentő munkáknál, extrém helyzetekben is megállja a helyét. A szerkezet a modernizált ütésállóságnak betudhatóan akár 1,5 méteres esésnek is ellenáll, az rendhagyó, gyári védőburkolatnak és az IP68 as por- és vízállóságnak hála ugyanakkor a kiszámíthatatlan kültéri viszonyok során is hibátlanul alkalmazható.

Felülmúlhatatlan teljesítmény

A Tab Active3 magas produktivitású Exynos 9810 processzorral, 4 GB memóriával és akár 128 GB belső tárhellyel érkezik, ezáltal megfelel a mai digitális kereskedelmi lét igényeinek, a MIMO-val ellátott Wi-Fi 6 mindazonáltal szupergyors kapcsolatot nyújt a nagyobb adatátviteli sebesség érdekében.

A hosszú élettartamú, cserélhető 5050 mAh kapacitású aksi segíti az USB és a POGO csatlakozókon keresztüli gyorstöltést is, ezáltal a felhasználók tovább használhatják a készüléket a konnektortól távol is. Az olyan vállalkozások tekintetében mindazonáltal, ahol a tabletet csak egy adott, fix helyen használják, a Tab Active3 az „Akku nélküli üzemmóddal” kínálja, hogy az eszközt akku nélkül használják

Újgenerációs hatékonyság

A Tab Active3 egy multifunkcionális és erőteljes konstrukció, amely környezettől függetlenül nyújt PC szintű teljesítményt. Az eszközön elérhető a Samsung Dex, amely kínálja az osztott képernyős megjelenítést, mindent összevetve gördülékenyebb lehet a munka az irodában és terepen ugyancsak.

A Tab Active3 újabb funkciói:

Teljeskörű fényképezés: A 13 MP hátlapi kamerával éles fotók állíthatók elő és részletes iratok is beszkennelhetők vele, az 5 MP előlapi kamera mindazonáltal ideális megoldás videókonferenciák során.

Kiterjesztett Valóság: A Google AR Core támogatásnak betudhatóan olyan új AR alternatívák válnak hozzáférhetővé a tablettel, akárcsak a távoli edzés szerepkör.

Szélsebes Elérés: A konstrukció oldalán látható Aktív Kulcs azonnali hozzáférést biztosít a gyakran használt alkalmazásokhoz és programokhoz, alkalmas vészhívásokra, szkennelésre és például elérhető vele a Push to Talk szerepkör is.

Kereskedőknek: A Galaxy Tab Active3 kameráját vonalkódok leolvasására is optimalizálták, ezáltal leltározási feladatokra vagy vásárlás esetén is eszméletlenül alkalmazható A konstrukció segíti az NFC és az 1. Szintű EMV fizetési megoldásokat is

Érintésérzékenység: A beállítások menüben aktiválható Érintésérzékenységnek betudhatóan a felhasználok akár kesztyűben is kezelhetik a tabletet, ezáltal nincs szükség a ruhadarabok gyakori le- és visszavételére.

IP68 Tanúsítvánnyal ellátott S Pen: A víz- és porálló S Pen pompás megoldás aláírásokhoz vagy összetett ügyiratok szerkesztéséhez, akár kesztyűben is.

A Samsung legjobb védelme

A Samsung a kereskedelmi felhasználók részére is hosszútávú megbízható megoldásokat ajánl. Ennek megfelelően a Tab Active3 és a strapabíró XCover Pro okostelefon is három generáción át megkapja ezután a legmodernebb Android frissítéseket. A Tab Active3 biztonságáért a Samsung specifikus védelmi platformja, a Knox és az Android biztonsági frissítései felelnek. A Samsung Knox a vállalkozások elvárásainak megfelelően személyre szabható, képes kezelni az üzletmenetben elengedhetetlen alkalmazásokat és programokat, ezáltal az eszközök teljeskörű vezérlést tesznek lehetővé és megkönnyítik a mindennapos feladatok elvégzését.

A vállalati ügyfelek támogatása

A Tab Active3 a Samsung vállalati ügyfelek iránti elköteleződésének legmodernebb példája. A cég célja, hogy nagyszerű felhasználói élményt biztosítson minden eszközén és modernizált megoldásaival segítse a gazdálkodó szervezetek üzemelését, mindent összevetve azok az összes helyzetben számíthatnak a Samsung készülékeire, hogy egész figyelmüket az üzletre fordíthassák.

A szüntelen fejlesztéseket a piac is elismeri. A Samsungot az IDC MarketScape a nemzetközileg az egyik legelismertebb gyártójaként emelte ki a strapabíró mobileszközök kategóriájában „A Samsung a planéta talán legelismertebb mobilvállalataként sokéves ismerettel büszkélkedhet a csúcstechnológiás mobileszközök tervezésében és gyártásában. A Samsung az utóbbi években a vállalati és B2B megoldások kapcsán is szélesítette portfólióját és a vásárlói elvárásoknak megfelelően bővítette ütésálló készülékeinek kínálatát. A társaság strapabíró megoldásai sikeres átmenetet képeznek az ipari szabványoknak ideális konstrukciók és a vásárlói igényekre szabott tárgyak közt, ezáltal több, kihívásokkal teli környezetben is megállják a helyüket, míg ismerős és intuitív felhasználói élményt nyújtanak.”

Hozzászólások lezárva.