Megérkeztek az LG ergonomikus kialakítású kijelzői

Új szintre emelik a hatékonyságot és a kényelmet az LG Electronics (LG) modernizált kialakítású, már hazánkban is kapható Ergo-szériás kijelzői, melyek otthonról dolgozók millióinak jelenthetnek ideális választást. Az LG precíz színvisszaadást, mindemellett letisztult, egykábeles USB-C adatátvitelt kínáló UltraGearTM, UltraWideTM, UltraFineTM és QHD monitoraihoz érkező új, ergonomikus formatervezési megoldás a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja munka és játék közben.

Az LG Ergo monitorok a felhasználói kényelmet elősegítő, helytakarékos kialakítással érkeznek: az IPS kijelzők pozíciója sebesen és flottul, az egyéni igényeknek megfelelően állítható be. Az Ergo kialakítás révén a felhasználók a falhoz képest kifelé húzhatják, felemelhetik vagy egészen az asztal síkjáig leengedhetik, előre vagy hátra dönthetik, vagy akár 90 fokban is elforgathatják a képernyőt. 1 Ezzel munkakörnyezetüket a korrekt igényeikhez vagy az éppen aktuális feladathoz illően, rugalmasan formálhatják.

Megérkeztek az LG ergonomikus kialakítású kijelzői

Megérkeztek az LG ergonomikus kialakítású kijelzői

Az LG Ergo kialakítású kijelzői 130 mm-es tartományban mozgathatók felfelé és lefelé, a felhasználó ugyanakkor 180 mm-es mélységben közelebb húzhatja, távolabb tolhatja, de akár 280 fokig kifelé, az ellenkező irányba is fordíthatja a képernyőt. Ezek a választások konkrétan az együttes munka alatt jelentenek előnyt. A mindkét irányban 25 fokban dönthető, vízszintesen és függőlegesen is hasznosítható LG Ergo megjelenítők minden egyéni igényhez jól illeszkednek, egész szabadságot és kényelmet nyújtva a felhasználóknak, legyen szó munkáról, játékról vagy bármilyen más tevékenységről.

Az Ergo kijelzők gördülékenyen rögzíthetők bármilyen asztal szélén a C-típusú tartókonzollal, amely a szokásos monitorállványoknál sokkal helytakarékosabb megoldás. Az állvány akár közvetlenül az íróasztal kábelvezetőjébe is beállítható a T-típusú rögzítővel, aminek tengelyén kényelmesen futnak keresztül a kábelek, ezáltal a munkaterület tiszta és szervezett marad.

Az Ergo kialakítás az LG öt prémium IPS kijelzőéhez áll rendelkezésre: egy konkrétan játékosoknak szánt 1 ms (GTG) válaszidős UltraGearTM (27GN88A), egy 21:9 képarányú UltraWideTM (34WN780), azonfelül két LG UltraFine 4K (32UN880 és 27UN880) és egy LG QHD (27QN880) megjelenítőhöz. Az Ergo modellek közül a 32UN880 és a 27QN880 már Magyarországon szintén rendelkezésre áll, a 27UN880 mindazonáltal kisvártatva érkezik. A portfólió minden modellje LG IPS panelt kapott, amely élénk, valósághű képmegjelenítést garantál precíz színmegjelenítéssel, speciális kontrasztarányokkal és széles betekintési szöggel. A megjelenítők döntő része patronálja az USB-C kábelen keresztüli adatátvitelt2, mindent összevetve az Ergo megjelenítők kényelmesen, külön tápkábel nélkül működtethetők és a legfrissebb laptopokkal is kompatibilisek.

„Az rendhagyó LG Ergo kialakítás fokozza legkorszerűbb kijelzőink értékét azzal, hogy ergonomikus kényelmet és maximális rugalmasságot nyújt a kiváló IPS képminőség és a multitasking-funkciók mellé” – mondta Orémus Eszter, az LG IT termékekért felelős marketing managere. „Még mindig olyan termékekkel szeretnénk piacvezetők maradni a prémium megjelenítők piacán, melyek jól szemléltetik technológiai vezető szerepünket és elkötelezettségünket a felhasználói élményt javító dizájnmegoldások mellett.”

Hozzászólások lezárva.