Premiere – Ultrarövid vetítési távolságú 4K lézerprojektor a Samsungtól

A cég az őszi „Life Unstoppable” virtuális szimpóziumon mutatta be legfrissebb, ultrarövid vetítési távolságú, 4K lézerprojektorát, a Premiere-t, amely most Magyarországra is megérkezik. A modern projektor az otthon kényelmében nyújt szélesvásznú moziélményt. A Premiere a díjnyertes Lifestyle portékakínálat legmodernebb csúcskészüléke.

A Premiere maximálisan 130- és 120 colos kép kivetítésére alkalmas verziókban szintén rendelkezésre fog állni, amelyek a lézer fényforrás technológiával 4K felbontásra képesek. A Premiere LSP9T a Samsung első HDR10+ tanúsítvánnyal ellátott projektora, amely a három csatornás lézertechnológiának hála kontrasztos és részletes képet jelenít meg a sötét és világos jelenetek közti átmenetekben is, akár 2800 ANSI lumenes fényerősséggel. A Premiere a Samsung projektorok közt elsőként segíti a Filmkészítői módot is, amellyel a felhasználók úgy tekinthetik meg a filmeket, mihelyt azt a direktor megálmodta. A projektoron megtalálható a Samsung Smart TV platformja és jó néhány tartalomgyártó partner streaming használata, ezenfelül olyan mobilos megoldások, mint a Tap View, vagy a képernyőtükrözés.

A Premiere kompakt, helytakarékos megvalósításának betudhatóan pompásan illeszkedik bármely tér berendezéséhez. Az ultrarövid vetítési távolságú projektor akár a falhoz egészen közel helyezve is működtethető. A Premiere gond nélkül felszerelhető és a cicoma mentes megvalósításának hála a legtöbb enteriőrhöz illik. A készülék integrált mélynyomóval és Acoustic Beam térhangzással érkezik, mindent összevetve külső hangrendszer csatlakoztatása nélkül is emelkedett házimozi élményt szolgáltat.

„Az elmúlt hónapokban a felhasználók több időt töltenek otthon, életmódjuk ugyanakkor szüntelen változik. A televíziók ugyanabban az időben váltak szórakoztatóközpontból, edzőpartnerré, munkaeszközzé és hírforrássá – nyilatkozta Jongsuk Chu, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának ügyvezető alelnöke. – A Premiere egészen új otthoni moziélményt nyújt a felhasználóknak, a 4K képminőség és az erőteljes hangzás mindazonáltal bármelyik nappaliból képes mozitermet csinálni.”

A Samsung Lifestyle termékkínálata, akárcsak a The Frame vagy a The Serif modellek, olyan speciális tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyekhez a felhasználók érdeklődési köréhez kötődhetnek, legyen szó a művészetekről vagy akár a formatervezésről. A Lifestyle portfolió darabjai központi elemei lehetnek nemcsak a felhasználók lakóhelyének, hanem életstílusának is.

Hozzászólások lezárva.