870 EVO SSD: A Samsung legsikeresebb SATA SSD sorozatának legmodernebb tagja

A Samsung, a memóriatechnológiák internacionális szakértője, elénk tárja legkeresettebb SATA SSD szériájának legkorszerűbb tagját, a 870 EVO SSD modellt A modern meghajtó páratlan teljesítményének és megbízhatóságának hála nagyszámú felhasználónak jelenthet ideális megoldást privát vagy kereskedelmi adattárolási kérdésekben.

„A korszerű 870 EVO a SATA SSD sorozatunk csúcsa, ahol a laptopot, asztali gépet vagy NAS rendszert használók is megtalálhatják azt a teljesítményt, a megbízhatóságot és a széles körű kompatibilitást, amelyre szükségük van.” – közölte KyuYoung Lee, a Samsung memória üzletágának alelnöke.

A Samsung 870 EVO-ban a cég legkorszerűbb V-NAND modulja és kontrollere is megtalálható, ezáltal a maximális SATA szekvenciális olvasási és írási sebesség elérheti az 560 és 530 MB/s-t is. Az integrált SLC buffernek hála a meghajtó az Intelligent TurboWrite technológiával hosszabb ideig képes fenntartani a csúcsteljesítményét. A 870 EVO véletlenszerű olvasási sebessége közel 38 százalékkal magasabb a korábbi 860 modelleknél mindent összevetve számottevő felhasználói élményt nyújt multitasking, online feladatok vagy hétköznapi használat során is.

Az SSD minden alkatrészét a Samsung mesterei tervezték, ezáltal azok istenien illeszkednek és működnek egyesült erővel. A cég memóriatechnológiák kapcsán felhalmozott jártasságának és szakértelmének hála a 870 EVO hosszú távú teljesítménye közel 30 százalékkal jobb, mint a 860 EVO modellnek, emellett kategóriájában kimagasló TBW besorolást kapott 2 400 TB-tal vagy ötéves limitált jótállást szolgáltat, a 4 TB-os modell tekintetében

A páratlan hatékonyság és megbízhatóság mellett a 870 EVO teljes körű kompatibilitást nyújt a számítástechnikai szerkentyűkkel és a legfrissebb PC megoldásokkal. A meghajtó minden 2,5 colos SATA felülettel ellátott eszközzel hasznavehető. Az energiatakarékos alvó módnak hála a 870 EVO kompatibilis Window Korszerű Standby funkcióját támogató kellékekkel, ezáltal ergonomikus megoldást ad a PC felhasználóknak

A korszerű 870 EVO tervezésekor lényeges szempont volt a környezet védelme. A cég a egész gyártási folyamat esetén minimálisra csökkentette a szén-dioxid kibocsátást, mindent összevetve a korszerű modellekkel tovább növekedett fenntarthatóbb gyártmányok kínálata.

Hozzászólások lezárva.