Már wifin is csatlakozik a Huawei legkorszerűbb okosmérlege

Tizenegy testmutatót, például a testtömeg indexet, testzsírszázalékot, vázizom tömeget és a csontok ásványi anyagának összetételét is méri a Huawei legmodernebb okosmérlege. A Scale 3 pillanatok alatt felismeri a mérlegre álló felhasználót, személyre szabva jeleníti meg a legnélkülözhetetlenebb egészségügyi mutatókat és nyújt támogatást azok korrekt szinten tartásában. Az adatokat – a felhasználó engedélyét követően – szinkronizálja az okostelefonon fedezhető fel alkalmazással wifin, vagy Bluetooth-on át. Integrálja a súlymérés, a négyelektródás testzsír-mérés és a pulzusmérés funkcióit, és egyidejűleg akár 10 felhasználói profilt is kezel.

A Huawei legfrissebb okosmérlege az egész családnak segíthet egészsége megőrzésében. A Scale 3 súly érzékelésekor nyomban bekapcsol és ezelőtt rögzített adatok alapján önműködően beazonosítja a használóját, és az életkorához társítva végez különféle méréseket – legyen szó a család bármely tagjáról.

Professzionális mérés

A Scale 3 egyidejűleg 11 testmutatóról ad információkat, melyek pontosságát az egészségügyi adatokon alapuló algoritmus garantálja. A súly, a BMI (testtömeg-index), a testzsír százalék, a zsírmentes tömeg, a vázizom tömeg, a testvíz százalék, a fehérje, a csont ásványianyag-tartalom, a zsigeri zsír, az alap anyagcsere és a pulzusszám mérésekor a különféle korcsoportoknak más-más értéket emel ki: kamaszoknak testzsírszázalékot, hogy tükrözze fizikai fejlődésüket. A fiataloknak testzsírszázalékot és alap anyagcsere arányt az alakjuk megtartásához, miközben a középkorúaknak és időseknek a zsigeri zsírt, a vázizom tömeget és a csontok ásványi anyag tartalmát a betegségek elkerülése érdekében.

Ugyanakkor nyújt támogatást az alap anyagcsere szerepkör, a napi táplálékbevitel és a test ideális mozgásmennyiségének kiszámításában az egészség megőrzéséhez és a test még hatékonyabb fejlesztéséhez.

Sima mérés minden családtag részére

A Scale 3 a Bluetooth kapcsolat mellett már a wifihez csatlakozva, okostelefonos alkalmazás megnyitása nélkül is funkcionál. A korábbi adatok alapján a mérleg intelligensen képes azonosítani a felhasználókat, és a mérési adatokat a használható személyek okostelefonos alkalmazásába továbbítja.

A testsúly, a testzsír, mitöbb az másfajta fitnesz- és egészségi adatok mellett elemez és javaslatokat tesz, illetve testzsír-mérési jelentéseket kreál, amelyek segítenek pontosabb képed adni a test fittségét és egészségi állapotát illetően. A felhasználó hozzájárulását követően az eredményeket Bluetooth-on át szinkronizálja a Huawei Health alkalmazással. Wifi kapcsolat során mindazonáltal önműködően feltölti azokat a Cloud szolgáltatásba, és szinkronizálja a Huawei Health alkalmazással.

A Scale 3 egyszerű, korszerű megjelenése mellett biztonságos is. A mérleg rövid lábai segítenek megakadályozni a borulást, a kopásálló szilikon gumi ugyanakkor a csúszást, amíg az elektródalemezeket úgy formálták ki, hogy az minden korosztály lábának alakjához és méretéhez passzoljon.

A mérleg tulajdonosai még a vendégeik legelőnyösebb közérzetéről is gondoskodhatnak. Az úgynevezett Vendég mód igénybevételével a Huawei Egészség App-on át a vendég-felhasználókkal is kényelmesen megoszthatók az eredmények a mérést követően.

Hozzászólások lezárva.