Elért hozzánk is a Samsung Galaxy XCover 5, változatos körülményekre tervezve

A Samsung przentálja a Galaxy XCover 5 készüléket, amely strapabíró, viszont cicoma mentes kialakításával a legváltozatosabb helyzetekben is megfelel a mai mobil munkaerő elvárásainak. A Galaxy XCover 5 víz- és porálló, habár komfortos formatervezéssel érkezik azok részére, akik nem kizárólag irodában, hanem terepen is dolgoznak. A masina a magas érintésérzékenységnek betudhatóan kesztyűben is hasznavehető, sőt még szolidan tölthető és cserélhető akkumulátorral érkezik, hogy egész nap hatékony és biztos pontot jelentsen a korszerű vállalkozásokban dolgozóknak.

„Kardinális számunkra, hogy megszakítás nélkül új, tartós és hatékony technológiákat nyújtsunk az olyan, mindinkább mobillá váló üzletágaknak, ahol terepen és irodában éppúgy dolgoznak – közölte Mark Notton, a Samsung Mobiltermékekért felelős kategóriamenedzsment vezetője. – A Galaxy XCover 5-öt az érzékeny és tartós alkatrészekkel úgy tervezték, hogy megfeleljen a kihívásoknak, amelyekkel a terepen dolgozó munkatársak gyakran találkoznak. Legyen szó az üzem padlójáról, extrém melegről, esőről vagy éppen hóról, a szerkezet biztos pontot jelent a felhasználóknak, hogy sokkal eredményesebben és egyszerűbben láthassák el a feladataikat és nyújtsák a lehető legjobb teljesítményt.”

Extrém körülményekre tervezve

A Galaxy XCover 5 készülékben látható funkciók támogatják az extrém igénybevételt jelentő feladatok elvégzését. A fokozott ütéselnyelésnek betudhatóan a Galaxy XCover 5 akár 1,5 méterig ellenáll az eséseknek, az IP68 besorolás ugyanakkor a por- és vízállóságot garantálja mindent összevetve akár 1 méteres mélységig, maximum 30 percig képes víz alatt is működni. Mivel a terepen dolgozó szakembereknek az egészségügyi és biztonsági óvintézkedések okán elengedhetetlen kesztyűt viselniük, az XCover 5 megjelenítője a növelhető érintésérzékenységnek betudhatóan kesztyűben is szélsebesen és nehézség nélkül vezérelhető.

A fizikai tartósság mellett a legkorszerűbb készülékeknek a vállalkozásbeli szempontból meghatározó információkat is meg kell védeniük. A Galaxy XCover 5 hardverét a társaság magas védelmi szintű biztonsági platformja, a Samsung Knox óvja, amely az egész készülékre vonatkozó, valódi végpontok közti védelmet biztosít, a chiptől egészen az alkalmazásokig. A Samsung Knox valós időben óvja a bizalmas kereskedelmi információkat, és megelőzi az egyre fejlettebb, rosszindulatú programok és vírusok fenyegetéseit.

Elért hozzánk is a Samsung Galaxy XCover 5, változatos körülményekre tervezve
Elért hozzánk is a Samsung Galaxy XCover 5, változatos körülményekre tervezve

Integráció a Samsung Partner ökoszisztémával

A Galaxy XCover 5 páratlan, a partnerek által támogatott megoldásokat nyújt, amelyek nagyon sok vállalkozásbeli helyzetben használhatók. A Gombnyomásra beszéd funkciók közt támogatott a Microsoft Teams, amely a telefont biztonságos, kézi adó-vevővé formálja A Gombnyomásra beszéd szerepkör kínálja a fogyasztóknak, hogy a munkanap közepette egyetlen gombnyomással kapcsolatban maradjanak bárkivel, megkönnyítve ezzel a kollégák közti kommunikációt. A szerkezeten beállítható, melyik alkalmazások legyenek elindíthatók az XCover Gomb támogatásával. Ezzel a személyre szabható szolgáltatással egyetlen érintéssel állnak rendelkezésre a leggyakrabban használt alkalmazások, példának okáért a LED-es zseblámpa, a segélyhívások vagy a térkép.

Kivételes hatékonyság

Az erőteljes Exynos 850 processzornak, a 4 GB RAM-nak és az akár 64 GB belső tárhelynek betudhatóan a Galaxy XCover 5 képes tartani a lépést akár a legszélsőségesebb kihívásokkal is. A hosszú üzemidőt biztosító, cserélhető, 3.000 mAh kapacitású áramforrás segíti az USB és POGO pin alapú gyorstöltést, mindent összevetve a felhasználóknak kevesebb időt elengedhetetlen a töltésre fordítaniuk és több idejük jut munkára.

Professzionális kamera

A Galaxy XCover 5 16 MP hátlapi kamerájával gond nélkül állíthatók elő lenyűgözően éles, professzionális képek és videók. Az Élő fókusz funkcióval a kép tárgya hozzávetőleg kiemelkedik a háttérből, az 5 MP előlapi kamera ugyanakkor ideális a videókonferenciákhoz. A Samsung Knox Capture segédkezésével a felhasználók jelentékeny minőségben szkennelhetnek kereskedelmi iratokat a szerkezettel.

Kényelmi funkciók

A Galaxy XCover 5 nagyszámú jellegzetes megoldással és funkcióval támogatja a felhasználókat a munkában és kültéri tevékenységeikben. A hátlapon látható LED zseblámpa fénye mellett a sötétben is dolgozhatnak a felhasználók.

Hozzászólások lezárva.