Új termékkategóriát hoz hazánkba az LG

Új termékkategória értékesítését kezdi meg hazánkban az LG Electronics: a társaság több piacon már népszerű, prémium kategóriás laptopjai a második negyedév közben már elérhetőek lesznek Magyarországon is. Könnyed hordozhatóság, akár közel 20 órás üzemidő és alig 1 kg-os tömeg – például erről ismert az LG gram laptopcsalád, amellyel a modern termékkategória hazai értékesítése elindul.

Új termékkategóriát hoz hazánkba az LG
Új termékkategóriát hoz hazánkba az LG

Már 2021 második negyedévében elérhetőek lesznek a nagyobb elektronikai áruházak kínálatában az LG prémium notebookjai, amely egyben egy új termékkategória hazai bevezetését jelenti a társaság történetében. Az LG ezzel Magyarországon konkrétan a felsőkategóriás vállalkozásbeli laptopok szegmensét célozza az akár egész napos üzemidejű, alig 1 kg-os, nagykijelzős – köztük 16 és 17 hüvelykes képátlójú – termékeivel.

Az LG gram laptopok mindenre kiterjedő szinten népszerű produktumok, a gyártót mindazonáltal a hazai piacon az elmúlt egy évben tapasztalható, a home office térnyerésével összefüggésben megnövekedett vásárlói kíváncsiság csak megerősítette döntésében a korszerű termékcsoport magyarországi bevezetése mellett. „Úgy látjuk, hogy a magyar piac egyre specifikusabb vásárlói igényeket kell, hogy kiszolgáljon ezen a régióban, az aktuális kínálat mindazonáltal nem elégíti ki maradéktalanul azt. Így döntöttünk úgy, hogy prémium termékeinkkel mi is beszállunk a versenybe” – mondta Orémus Eszter, az LG IT termékekért felelős marketingmenedzsere.

„Az LG PC üzletága internacionális szinten is kiemelkedően teljesít, a gram termékcsaláddal kapcsolatos visszajelzések ugyanakkor felettébb jók. Mivel a vevői jártasságok internacionális szinten pozitívak, arra számítunk, hogy a hazai vásárlóközönség tetszését is hamar elnyerik ezt követően ezek az erős, ugyanakkor szédületesen könnyed és mutatós gépezetek” – tette hozzá.

Az LG Electronics IT termékeit itthon már jól ismerik a vásárlók: a cég jelen van az általános, vállalkozásbeli, gaming és orvosi megjelenítők, tetejébe a kereskedelmi megjelenítők és projektorok piacán, amely portfólió most tovább bővül a laptop termékkategóriával.

Hozzászólások lezárva.