Az LG megnyitotta virtuális HVAC bemutatótermét

Elindította virtuális légtechnikai bemutatótermét az LG Electronics (LG), a modern, interaktív online felületet vendégei mostantól bárhol, bármikor böngészhetnek a vállalat kimagasló fűtő, légkondicionáló és szellőztető rendszereinek (HVAC) egész kínálatában. Az intuitív online térben a vásárlók mindent megtudhatnak a termékekről, mindent összevetve a felület nyújt támogatást abban, hogy családok vagy az üzemek a lehető legjobb döntést hozzák meg. A felületen az LG legmodernebb megoldásainak előnyeit – még nagyobb komfort, még jobb minőségű beltéri levegő és könnyed használhatóság – eltérő virtuális környezetekben fedezhetik fel a vendégek.

Az LG virtuális HVAC bemutatótermébe lépve a résztvevők nagyszámú vállalkozásbeli és lakossági élettér-kategória – lakóhely, családi ház, általános irodai környezet, irodaház, kereskedelmi helyiség, hotel – közül választhatnak. A felhasználók ez után szabadon körbejárhatják a kiválasztott háromdimenziós környezetet a számítógép egere vagy az érintőképernyő segédkezésével, az egyes modellekhez tartozó információkat – specifikáció, szolgáltatások, termékvideók és esettanulmányok – ugyanakkor a könnyűszerrel átlátható menüpontokra kattintva jeleníthetik meg. Az LG jól áttekinthető és hasznavehető, új virtuális platformja fergeteges kellék azon vásárlók, iparági szakértők és kereskedelmi partnerek részére, akik egészségesebb és komfortosabb belső tereket óhajtanának kialakítani.

Az LG megnyitotta virtuális HVAC bemutatótermét
Az LG megnyitotta virtuális HVAC bemutatótermét

A virtuális bemutatóterem biztosítja, hogy a vendégek benézzenek a technológiai megoldások színfalai mögé. A képernyőn megfigyelhető Airflow (légáramlás) és Piping (csővezetékek) gombokra kattintva a felhasználók megjeleníthetik, hogyan mozog a levegő egy légkondicionáló vagy légtisztító rendszerben, és hogyan áramlik a víz vagy a hűtőközeg a falba és padlóba épített csövekben. Még az eltérő működési módok is megjeleníthetők virtuálisan, ezáltal a vendégek megnézhetik, hogyan változik a légmozgás az egyik, vagy a másik légkondicionáló megoldást használva. A technológiai, valamint akadémiai háttér megértése mellett a bemutatóterem hibátlan felület arra, hogy a kíváncsiskodók valós környezetben is el tudják képzelni az eszközöket, ugyanis a felületen azt is láthatják, hogyan passzol a gyártmányok stílusos kinézete az eltérő virtuális belső terekhez.

A virtuális LG HVAC bemutatóterem egy izgalmas online felület, amely a fogyasztóknak a társaság legfrissebb, eltérő életterekre cizellált HVAC megoldásainak egész megértését ajánlja, ezáltal nyújt támogatást kitalálni, mely áruk illenek a leginkább a vásárló egyéni igényeket kiszolgáló igényeihez. A bemutatóterem az LG elkötelezettségét is demonstrálja a fenntartható jövő mellett, merthogy az LG olyan technológiáira helyezi a hangsúlyt, mint az energiahatékony R1 kompresszor vagy a cég által az elsők közt alkalmazott, környezetbarát R32 hűtőközeg.

Az LG sok éve szolgáltat kiemelkedően hatékony és környezettudatos HVAC megoldásokat Európában, és még mindig célja, hogy haladó szellemű, lakossági és kereskedelmi célokra tervezett, környezetbarát megoldásaival kielégítse a kontinens vásárlóinak igényeit.

Az LG csak angol nyelven elérhető, virtuális HVAC bemutatótermét a kíváncsiskodók számítógépről és okostelefonról bármikor megtekinthetik a https://hvac-virtual-experience.lg.com/ weboldalon.

„A virtuális LG HVAC bemutatóterem megrendítő módon mutatja meg legfrissebb megoldásainkat, ezenkívül bármikor, bárhonnan elérhető” – mondta James Lee, az LG Electronics háztartásigép és légkondicionáló üzletágának légtechnikai megoldásokért felelős vezetője. „Még mindig fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy olyan HVAC termékeket alkossunk meg, melyek nem kizárólag komfortosabbá teszik ezt követően az otthonokat és a kereskedelmi helyiségeket, de a felhasználók, a környezet és bolygónk jövője szempontjából is jobb választást jelentenek.”

Hozzászólások lezárva.