A napokban érkezik Budapestre a HUAWEI EuroTrip két utazója, akik négyezer kilométert tesznek meg Európában és eltérő kihívásokkal tesztelik, hogy a HUAWEI Watch 3 Pro tényleg bírja-e 21 napig egy feltöltéssel. A nyolc országot érintő kalandról a két lengyel influencer – Zuzia és Andrzej Treneiro – szüntelen beszámol, köztük egy SUP-ozásról is a Dunán Abosi Barnival.

Európa újból megnyitotta határait az utazók előtt. A HUAWEI Technologies arra invitált két kalandort, hogy az EuroTrip keretében 21 nap alatt 8 állam érintésével tegyenek meg 4000 kilométert. Küldetésük alatt különféle kihívásokban és feladatokon vesznek részt, találkoznak lokális influencererekkel, megnézik Európa legjobb kinézettel rendelkező látnivalóit és ezenfelül azt is megtudhatják, hogy a HUAWEI Watch 3 Pro akár 3 hetes üzemideje tudja-e velük tartani a lépést.

A két utazó

A két utazó influencer – Zuzia és Andrzej Treneiro – a HUAWEI Watch 3 Pro-val több mint négyezer kilométert tesz meg a görögországi Athéntól a csodálatos horvátországi Pag-szigetig, érintve Bulgáriát, Szerbiát, Romániát, Magyarországot, Ausztriát és Szlovéniát. Ezalatt magasztos vidékeket fedeznek fel, és nagyszámú olyan adrenalindús dolgot próbálnak ki, amelyek az elmúlt évben nem voltak elérhetőek.

Négyezer kilométerig bírja a HUAWEI új okosórája
Négyezer kilométerig bírja a HUAWEI új okosórája

Athén ókori romjai, Szófia zegzugos utcái és az erdélyi régió hegyei csak egy-két olyan hely, ahova ellátogatnak. Sőt, kipróbálják a bungee jumpingot, a hegyi kerékpározást és a sífutást is, hogy a nyári szezonban megismerhessék Európát. Még az erdélyi rengetegben megbúvó titokzatos kastélyba is ellátogathatnak egy vérfagyasztó kalandra. A HUAWEI közösségi oldalainak követői is irányíthatják az utazók életét: kiválaszthatja azokat a kihívásokat, amelyekben részt kell venniük. A kalandorok mindenről posztokban és Instagram sztorikban számolnak be a cég hivatalos Instagram oldalán.

A HUAWEI Fans Meetup alatt a rajongók találkozhatnak a két influencerrel, hogy heterogén feladatokban és kihívásokban vegyenek részt, jobban megismerjék a kalandorokat és értékes díjakat nyerjenek.

A legjobb útitárs

A kalandorokra nem kizárólag a követőik, de a karórájuk is figyel. A csuklójukon található HUAWEI Watch 3 Pro jó néhány fejlett érzékelőjével precízen méri és elemzi alvásukat, pulzusukat extrémsportok és jó néhány más tevékenység közben, sőt, még a lépéseiket is számolja. Ugyanakkor minden országban tesztelik a szerkezet eltérő funkcióit, példaként a stresszfigyelést és az eSIM -et, hogy lássák, egy okosóra is lehet valódi útitárs. A kalandokban végig számíthatnak a lenyűgöző hangélményt nyújtó FreeBuds 4 vezeték nélküli fülhallgatóra, ezenfelül a HUAWEI MatePad 11 tabletre is.

Hozzászólások lezárva.