Magyarországon is kapható az LG jellegzetes TONE Free fülhallgatócsaládjának legkorszerűbb tagja

Már Magyarországon is kapható az LG Electronics (LG) maradéktalanul vezeték nélküli fülhallgató-családjának legfrissebb tagja, az LG TONE Free FP8, amely ideális választást jelent az aktív, energikus életmódot folytatók részére. A modern modell még komfortosabb fülbe illeszkedést, még fejlettebb Meridian-hangzást, erőteljes aktív zajszűrést és a higiénikus használatot garantáló UVnano baktériumölő hatású töltőtokot biztosít.

Mivel az LG TONE Free árucikk-csoport tekintetében az illeszkedés és a komfort az egyik leglényegesebb szempont, az LG az egyik vezető ergonómiai formatervezési laboratóriummal összefogva több száz alany fülét elemezte. Ezáltal született meg a korábbi modelleknél 4,4 milliméterrel rövidebb fülhallgatószárral ellátott Arc Design, amely nagyszerű egyensúlyt és illeszkedést nyújt, mindent összevetve stabilan helyezkedik el a fülben.

Az LG TONE Free árucikk-csoport újdonsága a Meridian Audio Headphone Spatial Processing: e modern műszaki megoldás révén a fülhallgató használója úgy érzi, hogy a hangzás minden irányból körbeveszi. Egy másik új fejlesztés a 3D Sound Stage, amely érzetre bővíti a hangteret azzal, hogy a sztereo hangforrást felskálázva, annak lebontott elemeit a tér eltérő pontjaiban helyezi el. A nagyobb, modernizált meghajtók, mitöbb a nagyobb rugalmasságot és mozgástartományt lehetővé tevő, szilikonszegéllyel ellátott membránok révén a korszerű TONE Free modell erőteljesebb basszust szólaltat meg nélküle, hogy ez a hangzás tisztaságának vagy részletgazdagságának rovására menne.

A fülhallgatónként három integrált mikrofonnak betudhatóan telefonáláskor tisztább a felhasználó hangja és a környezeti zajok is kevésbé zavaróak. A korszerű, ún. suttogó üzemmód igénybevételével a jobboldali fülhallgatót a szájhoz közel tartva, külön mikrofonként lehet használni, mindent összevetve akkor sem sérül a privát szféránk, ha példának okáért egy zsúfolt metrókocsiban akarunk hívást fogadni vagy indítani.

A modern modellt aktív zajszűrő technológiával is ellátták, ami képes semlegesíteni azokat az alacsony frekvenciájú hangokat, amelyeket a füldugók passzív zajszűrője nem tud maradéktalanul blokkolni. Az integrált mikrofonok érzékelik és a felhasználó által nem hallható ellenfázisú hanggal semlegesítik a környezeti zajokat, mindent összevetve tisztán élvezhetővé válnak a podcast vagy a zene hangjai.

Ez a masina is az iparágban egyedülállónak számító, UVnano töltőtokkal érkezik, amely töltés közben az integrált UV-C LED fénnyel tisztítja meg a fülhallgatókat: a vizsgálati eredmények alapján mindössze 5 perc alatt 99,9 százalékkal kevesebb lesz a baktériumok száma a fülhallgató hangszóróhálóján Az orvosi felhasználásra alkalmas anyagból készült fülpárnák valamint csökkentik a bőrirritáció kockázatát is a hallójáratban.

Az LG legmodernebb, teljesen vezeték nélküli fülhallgatója azzal is a felhasználók kényelmét szolgálja, hogy szélesebb körű kompatibilitást, egyszerűbb csatlakoztathatóságot és maximális tartósságot nyújt.

Az LG TONE Free FP8 töltőtokkal közösen használva akár 10 óra lejátszási időt nyújt két töltés közt, ami összesen 24 órás használatot kínál. Egy ötperces gyorstöltéssel mindazonáltal egy egész órányi zenehallgatási idő nyerhető.

A TONE Free alkalmazással párosítva a fülhallgató még többre képes, tudniillik mindent összevetve kezelhető az equalizer, személyre szabható az érintéses irányítás, bekapcsolható a környezeti hangzás üzemmód, és elérhető a Find My Earbuds szerepkör, amelyik lehetőséget nyújt megtalálni a fülhallgatót, ha az elveszett. Az alkalmazás LAB szerepkörrel is bír, ahol a felhasználók olyan egyedi beállításokhoz férhetnek hozzá, mint a suttogó vagy a játék üzemmód.

Hozzászólások lezárva.