Felhasználóközpontú mobilélmény a One UI 4 rendszerrel

A Samsung przentálja a One UI 4 felhasználói felületet, amely elsőként a Galaxy S21 széria készülékein, ezáltal a Galaxy S21, a Galaxy S21+ és a Galaxy S21 Ultra okostelefonokon áll rendelkezésre. A modern testreszabhatósági és adatvédelmi funkciókkal érkező rendszer minden felhasználó részére elérhetővé teszi a Galaxy Ökoszisztéma előnyeit és új szintre emeli a mobilos felhasználói élményt.

„A célunk, hogy minden felhasználó részére a lehető leggyorsabban biztosítsuk az elérhető legjobb mobil élményt – hangoztatta Janghyun Yoon, a Samsung Mobilkommunikáiós üzletágának alelnöke és a Szoftverplatformokért felelős csapatának vezetője. – A One UI 4 precízen ezt biztosítja számunkra. A személyre szabhatóság új szintjét és a legkorszerűbb adatvédelmi megoldásokat hozza el a Galaxy okostelefonokra, de itt nem állunk meg. Kisvártatva újabb Samsung okostelefonokon és tableteken szintén rendelkezésre fog állni a frissítés, mindent összevetve az egész ökoszisztémánkban egységes hatás várja a felhasználókat.”

Felhasználóközpontú mobilélmény a One UI 4 rendszerrel
Felhasználóközpontú mobilélmény a One UI 4 rendszerrel

A te Galaxy készüléked, a te stílusod

A One UI 4 egy teljesen személyre szabott mobilos élményt biztosít, ahol a masina a felhasználó igényeinek megfelelően támogatja annak mindennapjait. A Színválasztóhoz hozzáadott jó néhány új árnyalattal simán kivételessé tehető a kezdőképernyő, az ikonok, a gombok vagy éppen a háttér kinézete. Az újragondolt widgetekkel még részletesebbek a testreszabási alternatívák, mindent összevetve a felhasználók a saját stílusukhoz igazíthatják az egész felületet. Ezek mellett kibővült a közvetlenül a billentyűzetről elérhető emojik, GIF-ek és matricák választéka is.

A leglényegesebb adatok védelme

Az adatbiztonság elképzelhetetlen erős védelmi megoldások nélkül. A One UI 4 a Samsung legmodernebb biztonsági funkcióival érkezik, mindent összevetve a felhasználók maguk dönthetik el, mely adatokat tartsák egész biztonságban, és mit, hogyan osszanak meg másokkal. A rendszer figyelmeztet, ha egy alkalmazás megpróbálja elindítani a kamerát vagy a mikrofont, a modern biztonsági vezérlőpultról mindazonáltal minden beállítás rögvest elérhető, egyetlen érintéssel. A One UI 4 felületén a biztonsági beállítások kezelése minden eddiginél egyszerűbb.

Csatlakozz a kiterjesztett Ökoszisztémához!

A One UI 4 támogatásával a felhasználók még többet hozhatnak ki a Samsung szerkezeteket és alkalmazásokat összekötő ökoszisztémájából. A Samsung együttműködései az olyan, vezető vállalatokkal, akárcsak a Google, garantálják, hogy a külső fejlesztők alkalmazásai és szolgáltatásai is zökkenőmentesen használhatók legyenek a cég készülékein. Ennek hála kényelmesen használhatók olyan appok, mint a Google Duo, amellyel kiváló színvonalú videóhívások indíthatók és fogadhatók. A Galaxy Fold, Galaxy Watch vagy Galaxy Tab készülékeken is a megszokott felület várja a felhasználókat, ezáltal bármikor válthatnak a szerkezetek közt.

A te Galaxy készüléked, a te stílusod

A One UI 4 egy teljesen személyre szabott mobilos élményt biztosít, ahol a gépezet a felhasználó igényeinek megfelelően támogatja annak mindennapjait. A Színválasztóhoz hozzáadott nagyon sok új árnyalattal nehézség nélkül sajátossá tehető a kezdőképernyő, az ikonok, a gombok vagy éppen a háttér kinézete. Az újragondolt widgetekkel még részletesebbek a testreszabási opciók, ezáltal a felhasználók a saját stílusukhoz igazíthatják az egész felületet. Ezek mellett kibővült a közvetlenül a billentyűzetről elérhető emojik, GIF-ek és matricák választéka is.

Elérhetőség

A One UI 4 elsőként a Galaxy S21 sorozat készülékein válik elérhetővé, Magyarországon a 46-dik héttől, ezt követően ugyanakkor szakadatlan jelenik meg a korábbi Galaxy S és Note modelleken, azonfelül a Galaxy A széria telefonjain, a kihajtható kijelzős eszközökön és tableteken A One UI fejlesztése mellett a Galaxy Watch szerkezetekre is érkezik egy szoftverfrissítés amellyel a felhasználók kibővített egészségügyi funkciókhoz és új számlapokhoz férhetnek hozzá.

Hozzászólások lezárva.