Új notebookot hozott Magyarországra a HUAWEI

Elért hozzánk is a legkorszerűbb HUAWEI notebook a magyar piacra. A prémium kialakítású MateBook 14-et gyors SSD-meghajtóval, Intel Core i5-1135G7 processzorral és Shark fin hűtőrendszerrel szerelték fel. A FullView képernyő 90 százalékos képernyő-test arányt nyújt. A HUAWEI MateBook 14 egyetlen töltéssel egy egész napig hasznosítható, hála nagy kapacitású 56 Wh-s áramforrásnak. A notebookot konkrétan arra tervezték, hogy kényelmesen együttműködjön más kellékekkel, és munkára, illetve szórakozásra szintén alkalmas. A MateBook 14 már elérhető a HUAWEI kereskedelmi partnereinél bruttó 399,990 Ft-os ajánlott vásárlói áron.

Nagy képernyő-test arány

A korszerű HUAWEI MateBook 14 képernyője mindössze 4,9 mm-es kávával ellátott, ezáltal szokatlanul nagy, 90 százalékos képernyő-test arányt nyújt. A 3:2-es képaránnyal és 2K felbontással közösen a FullView monitor még magával ragadóbb élményt nyújt. Eközben az érintőképernyő még komfortosabbá teszi a használatát.

Új notebookot hozott Magyarországra a HUAWEI
Új notebookot hozott Magyarországra a HUAWEI

Csendes és villámgyors teljesítmény

Ami a teljesítményt illeti, a korszerű HUAWEI MateBook 14-et 10 nm-es 11. generációs Intel Core i5-1135G7 processzor hajtja a zökkenőmentes és villámgyors teljesítmény érdekében. Mindent összevetve a notebook hatékony társa lesz tulajdonosának, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. Mindehhez a kifinomult kivitelezés, a kettős szemvédelem, az ujjlenyomat-bekapcsológomb, a hordozható hálózati adapter és a több port is hozzájárul.

Előtérben a szemkomfort

A HUAWEI MateBook 14 2160 1440-es kijelzővel büszkélkedhet, amely patronálja a 100%-os sRGB színskálát, 185 PPI-t, magas, akár 1500:1 kontrasztarányt és 300 nites csúcsfényerőt. Akár HD-képeket, akár Blu-ray videókat néz a felhasználó, a megjelenítő élénk színekben és részletekben jeleníti meg a tartalmat. Ezen túlmenően megfelel a TÜV Rheinland Low Blue Light tanúsítványnak és a Flicker Free Certification minősítésnek, ezáltal kényelmesebb a szemnek.

Hordozható, nagykapacitású társ

A korszerű HUAWEI MateBook 14 a hordozhatóságot és a magas hatékonyságot egyesíti. Az eszköz 10 nm-es 11. generációs Intel Core i5-1135G7 processzorral és fejlett Intel Iris Xe grafikus vezérlővel van felszerelve, amelyek csodás teljesítményfeldolgozási képességeket biztosítanak. A komoly kapacitású, 8 GB-os RAM és az 512 GB-os gyors PCIe SSD kiemelkedő hatékonyságot és megbízhatóságot nyújt a többfeladatos és leleményes munkához. A hűtés érdekében a HUAWEI MateBook 14 korszerűsített HUAWEI Shark fin hűtőrendszerrel ellátott, amely két ventilátort és két vastag hőcsövet magába foglal a hatékony és csendes hűtés érdekében.

Egyetlen töltéssel egy egész napot bír

A z új HUAWEI notebook 56 Wh-s, nagy kapacitású akkumulátorra egyetlen töltéssel egy egész munkanapon át hajtja a szerkezetet. A 65 W-os C-típusú USB adapter levehető kábelekkel változatos megoldású tápkimenetet támogat. Nem kizárólag a laptopot tudja tölteni, hanem a HUAWEI SuperCharge töltést is biztosítja egyes Huawei okostelefonokhoz. A HUAWEI MateBook 14 a fordított töltést is patronálja kikapcsolt állapotban, amely akkor is megoldást jelent a felhasználóknak, amikor mobil eszközének akkumulátora lemerül.

Több eszközzel való együttműködésre tervezve

A Huawei új modelljében továbbfejlesztette a készülékek közti együttműködést segítő szerepkört és a PC Managert. A MateBook 14 egy hagyományos érintéssel csatlakoztatható okostelefonhoz a Többképernyős kooperáció (Multi-screen Collaboration) megoldásnak betudhatóan. Az okostelefon monitora megjelenik a laptop képernyőjén, vagyis egy képernyőn egyidejűleg két eszközt használhat a felhasználó. Ezenkívül a laptop több alkalmatosság együttműködési képességeivel is bővült, beleértve a HUAWEI MatePad tablet és MateView kijelző csatlakoztatását.

A HUAWEI MateBook 14 vezeték nélkül vagy kábelen zökkenőmentesen csatlakoztatható a HUAWEI MateView kijelzőhöz. A tervezési munkák alatt a megjelenítő precízen képes reprodukálni minden részletet és színt, mindent összevetve segítve a felhasználót munka közben.

Jó megjelenésű és praktikus kialakítás

A korszerű notebook minimalista fémes kialakítású, a precíz homokfúvási modern műszaki megoldásnak betudhatóan bőrbarát érintést és ergonomikus fogást nyújt. A notebook nemcsak dekoratív, hanem tartós és stabil anyagból készült. A háttérvilágításos billentyűzetnek betudhatóan a gépelés komfortosabb és élvezetesebb.

Hozzászólások lezárva.