Már Magyarországon is előrendelhető az LG díjnyertes, egyéni igényeket kiszolgáló formátumú kijelzője

Az LG hazánkban is bevezeti a monitorpiacon teljesen új formátumot képviselő, DualUp nevet viselő megjelenítőjét. A CES innovációs díjával kitüntetett képernyő jelentős képminőségű és kényelmesen testreszabható, szokatlan kialakítását olyan üzleti vásárlók igényeire szabták, akik sűrűn multitaskingolnak.

A 28 MQ780 típusjelű, prémium kategóriás LG DualUp kijelző különlegessége a piacon eddig új formátumnak számító 16:18-as képarányú Nano IPS monitor, ami nagyszerűen kínál lehetőséget mindenfajta olyan feladatra – példaként tartalomgyártásra vagy programozásra – ahol gyakran előfordul a multitasking jellegű munkavégzés.

Az továbbfejlesztett, közel négyzet alakú, dupla QHD (2560×2880) felbontású kijelző két darab 21,5 hüvelykes kijelzővel megegyező képernyőfelületet szolgáltat. Függőlegesen osztott nézetben is felhasználható: e szerepkörnek hála a felhasználók egyetlen pillantással még több tartalmat átláthatnak.

A kényelmet és a hatékonyságot fokozva az LG 28 MQ780-hoz egy módfelett széles skálán állítható LG Ergo állvány tartozik, amellyel helyet takaríthatunk meg, tudniillik a legtöbb asztaltípushoz biztonságosan és flottul rögzíthető. Az egyéni igényeknek megfelelő 16:18-as képarány azt is jelenti, hogy az LG DualUp Megjelenítő képernyője a megszokott kijelzőkhöz képest kétszeres magassággal ellátott, ezzel elkerülhető a fej oldalirányú mozgása munka közben, ami a nyaki fájdalmak egyik fő okozója lehet.

Hozzászólások lezárva.