Csúcstechnológiájú okoseszközök sorát mutatta be a Huawei

Nagyon sok új, modernizált eszközt, köztük okostelefonokat, notebookokat, vállalkozásbeli felhasználású termékeket és okosotthon-megoldásokat hozott nyilvánosságra magasfokú törökországi eseményén a Huawei Technologies. A társaság prezentálta a mobiltelefon-piac legkisebb összehajtható modelljét, a Mate Xs 2-t, az specifikus méretű, 16 inches MateBook D16 és 16s notebookokat, az első e-ink kijelzős táblagépet, a MatePad Papert, mitöbb a nova Y70 és nova Y90 okostelefonokat, azonfelül a FreeBuds Pro 2 fülhallgatót is. A modern berendezésekkel a Huawei tovább bővíti ökoszisztémáját, minden élethelyzetre gördülékeny, okos megoldást kínálva a felhasználóknak.

Hat megkülönböztetett területre, az okostelefonos innovációkra, az okostelefonokon kívüli termékekre, a HMS-ökoszisztéma fejlesztésére, a kereskedelmi felhasználású (B2B) termékekre és szolgáltatásokra, illetve az autós és az okosotthont támogató megoldásokra fókuszál a következő években a Huawei az isztambuli termékbemutatóján ismertetett stratégiája alapján. A társaság a felhasználói élményt origóba helyezve túlságosan erős, saját termékekre és szoftverekre épülő ökoszisztémát valósított meg, amely a mesterséges intelligencia segedelemével minden élethelyzetben gördülékeny felhasználói élményt nyújt. A társaság ennek értelmében egy sor új továbbfejlesztett okoseszközt, köztük okostelefonokat, notebookokat, egy speciális tabletet és új vezeték nélküli fülhallgatót is bemutatott átlag fölötti törökországi eseményén.

„A Huawei elkötelezett a permanens újítás mellett, mert az a célunk, hogy a digitális megoldások a világon minden emberhez, családhoz és szervezethez eljuthassanak. Így a legkülönfélébb termékkategóriákban nagyfokú összeget fordítunk kutatás-fejlesztésre és marketingre. Szeretnénk forradalmian új megoldásokat nyújtani a felhasználóknak, és szakadatlan élen járni, vezetni az iparág fejlődését” – mondta Derek Yu, a Huawei Vásárlói Üzletága Közép-Kelet-Európa, Észak- és Kanada régióinak elnöke.

Pehelykönnyű és összehajtható: ő a Mate Xs 2

A HUAWEI Mate Xs 2 a társaság korszerű, összecsukható okostelefonja kifelé hajtható kialakítással és ultrakönnyű, ultravékony házzal érkezik. A konstrukció mérföldkövet jelent a Huawei történetében, mivel ettől kezdve a cég büszkélkedhet a legszélesebb portfólióval az összecsukható okostelefonok piacán, beleértve a belső és külső kijelzős modelleket és a hajlítható telefonokat.

A Mate Xs 2 képernyője kinyitva olyan lapos és sima, mint egy tükör, mindent összevetve a felhasználóknak még izgalmasabb élményt nyújt a gépezet, amely kifogástalan társ a szórakozáshoz és a munkavégzéshez szintúgy. Az okostelefont nagyon sok csúcstechnológiával látták el például egy 50 MP-es True-Chroma kamerával, amely a HUAWEI XD optikával új szintre emeli a mobilfotózást. Az eszköz 4600 mAh-s akkumulátora alaposan megbízható és ultragyorsan tölthető a 66W-os HUAWEI SuperCharge töltővel.

Stílusos társak, nagy kijelzővel – nova Y70 és nova Y90

A találkozón a korszerű nova Y70 és nova Y90 középkategóriás, versenyképes árú okostelefonjait is prezentálta a társaság. A nova Y70 a 6000 mAh-s áramforrásnak hála átlagos használat mellett mindössze heti két töltést igényel, miközben az Y90 a 40W-os HUAWEI SuperCharge töltési technológiának hála mindössze 30 perc alatt tölt fel 50 százalékra. Mindkét tárgy komfortos használatot és lenyűgöző élményt nyújt a nagy monitoroknak hála: a nova Y90 6,7 hüvelykes HUAWEI Edgeless FullView kijelzővel és jócskán keskeny keretekkel, miközben a nova Y70 6,75 hüvelykes HUAWEI FullView kijelzővel érkezik. A Huaweitől megszokott kitűnő fotózási képességekkel, stílusos kialakítással és bőséges tárhellyel összekapcsolva a készülékek mindenféle típusú használat alatt csodásan helytállnak.

Óriási megjelenítő, finom kinézet – a home office barátai a korszerű Huawei-notebookok

A HUAWEI MateBook D16 és 16s – amennyire elnevezésük is utal rá – óriási, 16 hüvelykes kijelzővel rendelkeznek, amely bőséges felületet nyújt a munkához, és megkönnyíti a különféle feladat egyidejű kezelését.

A MateBook termékcsaládot a 12. generációs Intel Core H-sorozatú processzor hajtja. Az akár 40 W-os TDP-vel, kétcsatornás RAM-mal és gyors SSD meghajtóval ellátott szerkezetek eredményesen kezelik a többfeladatos és összetett felhasználást igénylő helyzeteket. Jól teljesítenek olyan esetben is, akárcsak az adatelemzés, a kódösszeállítás, vagy egyidejűleg több weboldal, diagram, esetleg PowerPoint alkalmazás megnyitása, lehetővé téve a fogyasztóknak, hogy egyszerűbben és nagyobb megjelenítési tartományban tekintsék meg a tartalmakat, nélküle, hogy kompromisszumot kellene kötniük más szempontok, példának okáért a magas produktivitás tekintetében.

A D 16 és 16s modellekkel a Huawei a többeszközös fájlkezelés és mesterséges intelligencia hozzájárulásával még zökkenőmentesebbé teszi az eltérő alkalmatosságok közti együttműködést, ezenkívül az sima fájlátvitelt PC, okostelefon és táblagép közt. A felhasználóknak útközben ugyancsak nagyon jó társuk lesz a notebook, mivelhogy mindkét modell nagyon kényelmesen hordozható a pehelysúlyú fémtestnek hála.

Mintha a papírra írnánk – e-ink kijelzővel jön a MatePad Paper

A Huawei ugyanakkor prezentálta első e-ink kijelzős táblagépét, a MatePad Paper-t. A szerkezet vékony formával és könnyed, durván számítva 360 grammos súllyal érkezik. A tabletet 10,3 hüvelykes HUAWEI FullView kijelzővel szerelték fel, amely szembarát olvasási élményt biztosít.

Ez a Föld első e-ink kijelzőmodulja, amely megkapta a TÜV Rheinland Paper Like Display tanúsítványt. Páratlan képernyő-toll kombinációjával a felhasználó úgy érzi, mintha papírra írna: amikor a toll hegye találkozik a táblagép képernyőjével, kellemes „susogó” hangot hallhat írás közben. Ez az ismerős, papírszerű érzés kínálja a fogyasztóknak, hogy villámgyorsan elmerüljenek az írásban.

Zajnélküli, tiszta impulzus – HUAWEI Freebuds Pro 2

A korszerű fülhallgatók a Kettős hangrendszernek betudhatóan csodás hangminőséget nyújtanak. Az integrált, két digitális-analóg konverter (DAC) chip, emellett egy négymágneses dinamikus meghajtó – fejlett digitális frekvenciaváltó technológiával – gondoskodik a magas és az alacsony frekvenciák megkülönböztetéséről. Az LDAC nagyfelbontású kodeknek hála ugyanakkor a HUAWEI FreeBuds Pro 2 az iparág legtisztább hangminőségét garantálja.

A gépezet az iparág első három mikrofonos aktív zajszűréses TWS rendszerével van felszerelve, amely az előző modellhez képest 15 százalékkal jobb zajcsökkentési képességet nyújt. A HUAWEI FreeBuds Pro 2 tripla aktív hagszínszabályzó algoritmussal is fel van szerelve, amelyek valós időben észlelik a hangerő változásait, a hallójárat szerkezeti eltéréseit és a viselési állapot változásait. A korszerű fülhallgatók a Huawei All-Scenario Seamless AI Life megközelítését is támogatják, hála az letisztult csatlakoztatásnak bármilyen okostelefonhoz.

Hozzászólások lezárva.