Két új okostelefonnal bővíti kínálatát a Huawei: megjött a HUAWEI nova Y70 és Y90

Júliustól hazánkba is megérkezik a Huawei nova-szériájának két új okostelefonja, a magyar vevők július 8-tól vásárolhatják meg a HUAWEI nova Y70, ezt követően július 18-tól a HUAWEI nova Y90-es modellt. Az árucikk-csoport legfrissebb szerkezetei figyelemre méltó tulajdonságok és funkciók sorát kínálják, beleértve a HUAWEI Edgeless FullView megjelenítőt, a nova és a P50-es szériából ismert HUAWEI SuperCharge töltést, a 128 GB-os tárolókapacitást, továbbá az modernizált fotós funkciókat.

Két új okostelefonnal bővíti magyarországi kínálatát a Huawei. A július 8-án érkező HUAWEI nova Y70 és a július 18-ától kapható HUAWEI nova Y90 tekintetében a praktikus funkciók mellett a masinák megörökölték a nova szériára sajátos tetszetős külsőt, a vállalat továbbá nagy hangsúlyt fektetett a zökkenőmentes felhasználói élményre, tetejébe a megbízható minőségre, ezáltal ötvözve a modern műszaki megoldást a divattal.

HUAWEI nova Y70: megjelenés és modern műszaki megoldás találkozása

A HUAWEI nova Y70-et a cég 6,75 hüvelykes HUAWEI FullView kijelzővel szerelte fel, amely a magas, 90,26%-os kijelző-test aránynak betudhatóan több tartalmat jelenít meg szélesebb nézetben. A modern konstrukció okos sötétítéssel és e-könyv-móddal óvja a felhasználók szemét, továbbá szükség során csökkenti a képernyő fényerejét és a színhőmérsékletet.

Két új okostelefonnal bővíti kínálatát a Huawei: megjött a HUAWEI nova Y70 és Y90

Két új okostelefonnal bővíti kínálatát a Huawei: megjött a HUAWEI nova Y70 és Y90

48 MP-es főkamera, továbbfejlesztett AI technológiákkal

A HUAWEI nova Y70 AI tripla kamerarendszerrel büszkélkedhet, amelyiknek része egy 48 MP-es (f/1,8 rekesznyílás) nagy felbontású főkamera, egy 120 -os 5 MP-es ultraszéles látószögű kamera és egy 2 MP-es mélységérzékelő kamera. A nagy felbontású főkamera az tökéletesített Huawei algoritmusokkal csökkenti a zajt és növeli a dinamikatartományt, a 120 -os ultraszéles látószögű kamerának betudhatóan mindazonáltal több tartalom elfér egy felvételen. A mélységérzékelő kamera az újonnan kifejlesztett bokeh-algoritmussal precízen meghatározza a téma távolságát és mélységét.

A korszerű okostelefonnal 8 megapixeles előlapi kamerájának betudhatóan részletgazdag szelfik állíthatók elő, akár bokeh-effektussal is, ezenfelül a Huawei saját fejlesztésű AI Szépség algoritmusa gondoskodik a testreszabott szépséghatásról a felhasználók tulajdonságai, példának okáért életkora és neme alapján. Mindemellett a masina HDR háttérvilágítású képalkotási technológiája több részletet képes rögzíteni portrékról és tájképekről szintén.

22,5 W-os HUAWEI Supercharge, vezetékes fordított töltés, bővíthető memória

A HUAWEI nova Y70 6000 mAh-s akkumulátora hosszú üzemidőt nyújt. A 22,5 W-os HUAWEI SuperCharge töltőnek betudhatóan rövidebb idő alatt feltölthető, mindent összevetve átlagos használat mellett elég hetente kétszer kell tölteni. A szerkezet másik hasznos jellemzője, hogy 5V/1A kimenettel ellátott, ezáltal vezetékes fordított töltéssel akár powerbankként is hasznavehető HUAWEI okosórákkal, okoskarkötőkkel és okostelefonokkal.

A HUAWEI nova Y70 4 GB-os telefonmemóriával büszkélkedhet, 128 GB-os tárolókapacitása ugyanakkor MicroSD-kártyák igénybevételével 512 GB-ig növelhető. A szerkezet EROFTS szuper fájltömörítési technológiával is büszkélkedhet, amely minimalizálja a tárhelyhasználatot.

Az EMUI 12-vel felszerelt okostelefonon elérhető a HUAWEI MeeTime többhívásos szerepkör, amely akár tizenkét fél HD videóhívását kínálja.

HUAWEI nova Y90: a fényképezés és a stílus rajongóinak

A cég másik legkorszerűbb okostelefonját, a HUAWEI nova Y90-et 6,7 hüvelykes HUAWEI Edgeless FullView kijelzővel szerelték fel. A képernyő kávái mindössze 1,05 mm-esek, ezáltal a képernyő-test arány 94 százalékos. A nova Y90 monitora ergonomikus olvasási élményt nyújt hála az olyan megoldásoknak, mint a képernyő elsötétítésének irányítása, a szemkímélő- és e-könyv- módok.

50 MP-es főkamera, előkelő fotós és videós funkciók

A HUAWEI nova Y90 nagyfelbontású, 50 MP-es főkamerájának betudhatóan figyelemre méltó éjszakai fotózási képességekkel bír. Szuper éjszakai módban (Super Night Mode) a masina világos és tiszta éjszakai felvételeket előállít, mindent összevetve jobb képminőséget és több részletet nyújt: egy mesterségesintelligencia-alapú algoritmus dolgozik a zaj csökkentésén, a stabilitás növelésén és az éjszakai felvételek képtisztaságának javításán. Mozgó objektumok rögzítésekor hasznos szerepkör a HUAWEI nova Y90-ben látható AI Pillanatkép, amely intelligensen felismeri az eltérő helyzeteket, és valós időben érzékeli a kamera előtt mozgó emberek és eszközök amplitúdóját. A fejlett algoritmus adaptívan állítja be a zársebességet, és nyomban rögzíti a villámgyors mozgású pillanatokat.

A főkamera mellett egy 2 MP-es mélységérzékelő kamera felfedezhető, amely kiemeli a kép alanyát, amíg a harmadik, 2 MP-es makrókamera a mikroszkopikus világ minden jól érzékelhető részletét rögzíti. Az okostelefon egy 8 MP-es előlapi kamerával is büszkélkedhet, amely a kivételes funkcióknak – példaként a hátteret finoman elhomályosító bokeh-effektusnak betudhatóan új szintre emeli a szelfizést. A Huawei Beauty Mode 5.1 gondoskodik a simább bőrtónusról és a világosabb képekről.

A HUAWEI nova Y90 felhasználható előlapi/hátlapi kettős nézetű videó módban, ahol az első és a hátsó kameraképek egyidejűleg jelennek meg a képernyőn. Videórögzítés közben az okostelefon kínálja a folytonos előlapi/hátlapi felvételt is, ezáltal zökkenőmentesen lehet váltani az első és a hátsó kamera közt.

40 W-os HUAWEI SuperCharge és 128 GB tárhely

A HUAWEI nova Y90 5000 mAh-s akkumulátora biztosítja a masina egész napos intenzív használatát. Az okostelefon 40 W-os HUAWEI SuperCharge töltőjének betudhatóan 2,3 órányi játékot biztosít az eszköz 10 perces töltésével.

A HUAWEI nova Y90 128 GB-os tárhelyének hála a felhasználók kedvenc alkalmazásai, játékai vagy fájljai simán tárolhatók. Az EMUI 12-vel felszerelt okostelefonon elérhető a HUAWEI MeeTime többhívásos szerepkör, amely akár tizenkét fél HD videohívását biztosítja.

Mindemellett a HUAWEI nova Y90 személyi asszisztensként is hasznavehető: az okostelefonra mentett fájlokat a felhasználók számítógépükről is elérhetik és szerkeszthetik, legyen szó irományok átdolgozásáról, kereséséről vagy tárolásáról.

ÁRAK ÉS ELÉRHETŐSÉG

A HUAWEI nova Y70 Éjfekete, Kristálykék és Gyöngyfehér színekben, a HUAWEI nova Y90 mindazonáltal Éjfekete, Kristálykék és Smaragdzöld színekben áll rendelkezésre.

A HUAWEI nova Y70 ajánlott vásárlói ára 79.990 Ft, a HUAWEI nova Y90-é 99.990 Ft.

A nova Y70 eszköz vásárlásakor 2022. július 8. és július 31. közt, a nova Y90 modell vásárlásakor ugyanakkor július 18. és július 31. közt HUAWEI Band 7 okoskarkötőt is ad a cég. Az okostelefonok a Huawei webáruházában a www.huawei-store.hu oldalon, és a vállalat viszonteladó partnereinél válnak hozzáférhetővé.

Hozzászólások lezárva.