Íme a modern Samsung Galaxy XCover6 Pro!

A Samsung Electronics prezentálta a modern Galaxy XCover6 Pro okostelefont, amit konkrétan a nagy igénybevételre terveztek. Az XCover6 Pro könnyed hordozhatósága nagy teljesítménnyel párosul, ezenfelül ugyanakkor mindenre kiterjedő biztonságot és strapabíró időtállóságot nyújt a fogyasztóknak, hogy akár az irodában, akár külső terepen a maximumot nyújthassák.

„A mobiltechnológia megszakítás nélküli terjedése jól mutatja, hogy a kereskedelmi élet már nem kizárólag az irodai környezetre szűkül. Ezáltal a cégeknek is fejlődniük kell ahhoz, hogy a változó munkakörnyezet igényeivel lépés tudjanak tartani – közölte KC Choi, a Samsung Electronics MX üzletágának teljes körű mobil B2B csapatának ügyvezető alelnöke. – Azért hoztuk létre a Galaxy XCover Pro szériát, hogy a vállalkozásoknak egy olyan mobileszközt kínáljunk, amely elég erős ahhoz, hogy legyőzze az akadályokat a kereskedelmi élet frontvonalában is. Ezt a törekvést még mindig örömmel támogatjuk, így bővítjük a szériát most a Galaxy XCover6 Pro-val, egy olyan konstrukcióval, amely nem ismer kompromisszumokat a tartósság kapcsán, és zökkenőmentes csatlakoztathatóságot nyújt annak érdekében, hogy eltérő típusú és méretű vállalkozásokat segítsen a sikeres munkavégzésben.

Erőteljes teljesítmény a verhetetlen hatékonyságért

A Galaxy XCover6 Pro újraírja a strapabíró teljesítmény fogalmát. A masina egy modernizált 6nm-es processzorral üzemel, biztosítva ezzel a szupergyors sebességet, csökkentve az ezelőtt igényelt munkaidőt, és segítve a dolgozókat a hatékony munkavégzésben. A külön választható microSD kártyával az XCover6 Pro bővíthető tárhelyet ad a kompromisszummentes munkavégzéshez. Az árucikk-csoport új eszköze egyben az első olyan konstrukció az XCover szériában, amely patronálja az 5G hálózatot is, mindent összevetve bárhonnan elvégezhető a munka, ahol az okostelefon jelet érzékel. A Wi-Fi 6E 6 GHz-es sávtámogatásának hála az XCover6 Pro minden eddiginél egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti a kollégákkal való együttműködést.

A hosszú élettartamú, ugyanakkor játszva cserélhető akkunak betudhatóan a Galaxy XCover6 Pro szerkezet felhasználói kényelmesen meghosszabbíthatják készülékük aksi élettartamát. A komfortos POGO töltési lehetőségeknek hála ugyanakkor akár több felhasználó is dokkolhatja készülékét, és sebesen feltöltheti azt a zökkenőmentes hatékonyság érdekében.

A Samsung DeX zolgáltatást, amellyel a Galaxy XCover6 Pro is büszkélkedhet, az otthoni és irodai munkakörnyezet közt ingázó felhasználóknak találták ki. A szolgáltatásnak betudhatóan környezettől függetlenül esély nyílik a munkavállalók részére, hogy készüléküket külső monitorhoz, billentyűzethez és egérhez csatlakoztassák és olyan élményben legyen részük, mintha számítógépet használnának. Tetejébe, a fogyasztóknak egyedülálló készülék lehet az XCover6 Pro ahhoz, hogy útközben fényképeket vagy jegyzeteket készítsenek, ezt követően miután visszatértek asztalaikhoz, szolidan hozzáférhetnek az általuk rögzített információkhoz, hogy azt akár másokkal is gond nélkül megoszthassák – mindezt egyetlen konstrukció igénybevételével.

Íme a modern Samsung Galaxy XCover6 Pro!

Íme a modern Samsung Galaxy XCover6 Pro!

Erőteljes és korszerű kialakítás a kihívásokkal teli munkakörnyezetre szabva

A Galaxy XCover6 Pro-t úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon a szélsőséges munkakörülményekhez is, ezzel mindazonáltal isteni partnerré válik, bármilyen vállalkozásbeli szerepkört betöltve, legyen szó a sofőrök, az értékesítési munkatársak vagy a rendőrök kezében található készülékről. A tartós MIL-STD-810H tanúsítvánnyal, IP68 minősítéssel és Corning Gorilla Glass Victus + üveggel ellátott készüléket úgy alkották meg, hogy ellenálljon a zord időjárási körülményeknek, az eséseknek és egyéb, terepmunka során felmerülő veszélyeknek. Azonkívül olyan környezetben, ahol példának okáért kesztyűre van szükség, vagy ahol a felhasználók esőben használják a szerkezetet, az Érintésérzékenység beállításaival módosíthatják a képernyő érintési érzékenységét, ameddig a nedves környezetben történő érintésre vonatkozó fejlesztések leginkább megkönnyítik a használatot akár esős, vizes helyzetekben is.

A Galaxy XCover6 Pro-t úgy alkották meg, hogy hosszú ideig szolgálja a felhasználók igényeit, ezzel maximális értéket biztosítva a vállalkozások részére, emellett minimalizálva a környezetre gyakorolt hatást. Az újrahasznosított műanyag felhasználásával és a cserélhető akkumulátorral ellátott kialakítás kínálja, hogy a gépezet az egész élettartama alatt megőrizhesse csúcsteljesítményét. A Samsung a kiindulási, teljes körű bevezetést követően akár öt évig tartó biztonsági frissítéseket és újabb négy One UI- és operációs rendszerfrissítést is nyújt, támogatva a Galaxy for the Planet e-hulladékcsökkentési célkitűzés teljesítését.

Míg a Galaxy XCover6 Pro az időtálló és strapabíró okostelefonok közé sorolható, kialakítása minderről nem árulkodik, sőt. Erőteljességét merthogy ellensúlyozza a felhasználók körében közkedvelt szemrevaló és karcsú megjelenés, ellentétben több, szokásoknak megfelelő magas igénybevételre tervezett telefonnal. Az XCover6 Pro mindössze tíz milliméter vastag, mindemellett dinamikus, 6.6 hüvelykes átmérőjű egész képernyős kijelzőfelülettel büszkélkedhet, amely zökkenőmentes, 120 Hz-es képfrissítési rátával büszkélkedhet.

A jelenkor mozgékony kereskedelmi igényeire szabva

A Galaxy XCover6 Pro-t úgy tervezték, hogy a mobiltechnológia szűnni nem akaró fejlődésével segítse a vállalkozások növekedését. A szerkezetet a Samsung mindenre kiterjedő biztonságát garantáló Samsung Knox alkalmazás óvja, amely egészen a chiptől kezdve többszintű védelmet nyújt. A platform egy páncélteremhez hasonló módon funkcionál, hardveralapú védelemmel, amely maradéktalanul integrált a szoftverrel annak érdekében, hogy mindenre kiterjedő, és valós idejű védelmet nyújtson az felhasználókat fenyegető veszélyekkel szemben.

A Samsung One UI egy újabb védelmi szintet is nyújt, amely az IT rendszergazdáknak és a felhasználóknak éppúgy klasszikus ellenőrzési lehetőséget biztosít a szerkezetek felett egy átlátható felülettel, beleértve a megosztási és védelmi opciókat is. A rendszergazdák távolról kezelhetik a konstrukció integritását, hogy biztosítsák annak biztonságát és sértetlenségét, ameddig az arcfelismerő és az ujjlenyomatolvasó biometrikus támogatása biztosítja, hogy csak az eredendően meghatározott felhasználó férhessen hozzá a készülékhez.

A Galaxy XCover6 Pro rugalmasan igazítható bármilyen vállalkozáshoz. Két programozható billentyű válik hozzáférhetővé a szerkezeten, amelyek testre szabhatók aszerint, hogy a felhasználó milyen jellegzetes funkciókat rendel hozzá a kereskedelmi tevékenység függvényében. A felhasználók az eszközt a Knox Capture alkalmazás igénybevételével vállalati vonalkódolvasóként, a push-to-talk hozzájárulásával ugyanakkor walkie-talkie-ként is használhatják, amely mostantól a korábbiaknál nagyobb hangerőteljesítménnyel ellátott. Mivel minden munka más-más igényeket támaszt, az XCover6 Pro a Samsung és partnerei által külön megvásárolható tartozékok nagyszámú kínálatát tartalmazzák, mint amilyen a Smart Case, a POGO/többeszközös/akkumulátoros töltők, töltőtartók, övcsipeszek és PTT-fejhallgatók.

Hozzászólások lezárva.