A Samsung elénk tárja az első 240 Hz-es, 4K felbontású gaming kijelzőjét, az Odyssey Neo G8-at

A Samsung, a gaming kijelzők egyik átfogó piacvezető vállalata nyilvánosságra hozta a 2022-es Odyssey G85NB, G75NB és G40B gaming megjelenítő árucikk-csoport érkezését a még jobb és élethűbb játékélményért. A G85NB – a márka első 240 Hz-es 4K felbontású gaming kijelzője – 32 colos méretben lesz kapható, és szuperrealisztikus képminőséget, sebes válaszidőt, sőt még prémium hatékonyságot ígér.

Odyssey Neo G8 (G85NB) – Utánozhatatlan sebesség és felbontás

A korszerű, 32 colos átmérőjű Odyssey Neo G8 a Samsung első és leggyorsabb megjelenítője, amely a Quantum Matrix technológiával ellátott 4K (3840×2160) felbontású, 1000R ívelt VA panelt 240 Hz szupergyors frissítési rátával és 1 ms válaszidővel (GtG vegyíti. A 4K felbontást a DCI-P3 színskála 95%-át elérő színskála is patronálja. A Neo G8 formatervét az Odyssey Neo G9 ikonikus megjelenése ihlette, egyszerű külsőt kölcsönözve neki, amely csurig van prémium játékteljesítményű funkciókkal.

A Samsung elénk tárja az első 240 Hz-es, 4K felbontású gaming kijelzőjét, az Odyssey Neo G8-at

A Samsung elénk tárja az első 240 Hz-es, 4K felbontású gaming kijelzőjét, az Odyssey Neo G8-at

Az AMD FreeSync Premium Pro technológiával a gaming megjelenítő párját ritkító 4K 240 Hz-es frissítési rátája és felettébb alacsony, 1 ms-os válaszideje biztosítja a gamerek részére, hogy a valóságos pontosságnak hála maximálisan kibontakoztathassák képességeiket, és csaknem minden játékkörnyezetben a még magasabb színvonalon versenyezhessenek. A Neo G8 a Quantum Mini LED modern műszaki megoldást is alkalmazza, amely biztosítja a sűrűn elhelyezett LED-ek ultrafinom és precíz irányítását, ezáltal a gamerek a sötét és világos jeleneteket is úgy érzékelhetik, amilyennek azokat eredendően is szánták. Amellett a Quantum HDR 2000-nek betudhatóan 2000nit csúcsfényerősséggel és a millió az egyhez statikus kontrasztaránnyal a legfinomabb részleteket is kiemeli a játékban való elmélyülés érdekében.

A kijelző hátoldalán felfedezhető központi világítás, a CoreSync modern műszaki megoldás automatán érzékeli a képernyőn megjelenő színeket, és azokat valósághűen vetíti ki, hogy még tökéletesebb legyen a játékban való elmerülés érzete.

Az Odyssey Neo G8-at úgy alkották meg, hogy modernizált funkciók nagyszámú kínálatát ajánlja a játékélmény fokozása érdekében. A kijelző a korszerű, Matt kijelzőtechnológiával lett felszerelve, amely drasztikusan csökkenti a csillogást és a tükröződést, minimalizálva a zavaró tényezőket, mindent összevetve a felhasználók az eléjük táruló tartalomra koncentrálhatnak. A kijelző ergonomikus állványának betudhatóan a képernyő szabadon mozgatható, beállíthatjuk a számunkra legkomfortosabb magasságot, dönthetjük, elforgathatjuk, azonfelül a VESA szabványnak betudhatóan simán rögzíthető is.

A G85NB-t nemrég elismerték továbbfejlesztett technológiájáért, és a CES 2022 Legjobb Fejlesztés gaming kategóriájának a győztese lett, sőt még a CES 2022 Innovációs Díját is kiérdemelte, ugyancsak gaming kategóriában.

Odyssey Neo G7 (G75NB) – Merüljön el a prémium Mini-LED technológiában!

A Samsung tovább bővíti Odyssey gaming monitor-kínálatát a korszerű Odyssey Neo G7 modellel, amely egy 32 colos átmérőjű 4K (3840×2160) felbontású, 1000R ívelt VA panelt kínáló, 165 Hz-es frissítési rátával és 1 ms válaszidővel (GtG) ellátott, prémium játékteljesítményt nyújtó megjelenítő.

Ezt a teljesítményt nagyszámú, az Odyssey Neo G8 modellel megegyező szerepkör biztosítja, beleértve az AMD FreeSync Premium Prot, a Quantum Mini LED modern műszaki megoldást, tetejébe a Quantum HDR 2000-t 2000nit csúcsfényerősséggel és a millió az egyhez statikus kontrasztaránnyal az eszményi megjelenítés érdekében, amely a gamereket bármilyen játék virtuális világában elmeríti.

Az egész elmélyülést fokozza a megjelenítő hátoldalán felfedezhető központi világítás, CoreSync Lighting modern műszaki megoldás, amely a tartalmakat világos és élénk színekkel kelti életre, mindent összevetve még emlékezetesebb élményt nyújt.

Az ergonomikus állvány és az Auto Source Switch+ szerepkör biztosítja, hogy a felhasználok minél kényelmesebben, gördülékenyebben dolgozhassanak, játszhassanak. A játékosok is gyorsabban juthatnak el a tartalmakhoz nélküle, hogy több bemeneti forrás közt kellene váltogatniuk, szolidan csak bekapcsolják a számítógépet, és a megjelenítő rögvest felismeri a bemeneteket és átvált közöttük.

Odyssey G4 (G40B) – Jövőbemutató design, számos alapvető játékfunkcióval

A G40B isteni választás mindazoknak a játékosoknak, akik olyan megjelenítőt keresnek, amely minden alapvető játékfunkciót magába foglal, jövőbemutató kialakítással. A 25 és 27 colos méretben kapható Full HD felbontású (1 920×1 080) G4 szupergyors 240 Hz-es frissítési rátát, 1 ms válaszidőt (GtG), széles betekintési szögű IPS panelt és HDR10 pártfogást ajánl a magasabb szintű játékélmény érdekében. Ezt tovább fokozza az AMD FreeSync Premium és a G-SYNC kompatibilitás a zökkenőmentes játék érdekében. A felhasználók ezenfelül kényelmesen elhelyezkedhetnek az ergonomikus állványnak hála, beállíthatják a magasságot, dönthetik, elfordíthatják és elforgathatják a megjelenítőt, hogy megtalálják a példás játékra alkalmas pozíciót.

Hozzászólások lezárva.