Az LG egy 240 Hz-es ívelt OLED gaming kijelzőt tárt a közönség elé a 2022-es IFA tárlaton

Az LG Electronics (LG) a 2022-es berlini IFA tárlaton szemlélteti legfrissebb prémium kategóriás monitorait, amelyek közül is kiemelkedik a 45GR95QE típusú UltraGear OLED gaming megjelenítő. Az LG első 45 hüvelykes, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciájú ívelt OLED-kijelzője olyan vizuális teljesítményt, sebességet és funkciókat ígér a játékosok részére, amelyek nélkül ma elképzelhetetlen a kompromisszummentes játékélmény.

Az LG 2022-es IFA standjára vendégek megismerhetik az LG élvonalbeli monitor-termékeinek számottevő kínálatát, beleértve a korszerű UltraGear megjelenítőt és a társaság 32UQ890 típusjelű, díjnyertes UltraFine Display Ergo AI modelljét, amely a komfort érdekében egész testreszabhatóságot biztosít a felhasználóknak, akár az irodában, akár otthon van elhelyezve.

Az LG egy 240 Hz-es ívelt OLED gaming kijelzőt tárt a közönség elé a 2022-es IFA tárlaton

Az LG egy 240 Hz-es ívelt OLED gaming kijelzőt tárt a közönség elé a 2022-es IFA tárlaton

UltraGear OLED gaming megjelenítő

A 45GR95QE modell nemcsak az LG első 45 hüvelykes hajlított OLED gaming megjelenítője 21:9 képaránnyal és WQHD (3440×1440) felbontással, hanem ugyancsak az első olyan monitora a vállalatnak, amely a 45 hüvelykes képernyőméretet 800R görbülettel vegyíti, mindent összevetve példásan alkalmas a csodálatos játékélményhez. A 45GR95QE egy igazi ínyencség a játékosok részére, amely az LG 48GQ900 UltraGear OLED gaming monitorral közösen lesz érzékelhető a bemutatón.

A cég legmodernebb gaming megjelenítője hibátlan képminőség és a példa nélküli képsebesség révén még realisztikusabb játékélményt nyújt. A 240 Hz-es képfrissítési frekvencia és a 0,1 milliszekundumos, szürkéről szürkére (GTG) történő válaszidő mellett a 45GR95QE 98,5 százalékos DCI-P3 színlefedettséget és eszméletlen HDR10 teljesítményt nyújt, míg segíti a legfrissebb HDMI 2.1 – ide értve a változó képfrissítési frekvenciát (VRR) – és DisplayPort 1.4 funkciókat. A nagy méretnek, a 21:9-es képaránynak, a keret nélküli kialakításnak és 880R képernyőgörbületnek hála a 45GR95QE úgy nyújt támogatást a gamereknek elmerülni kedvenc PC-s vagy konzolos játékukban, amiképpen kevés másik megjelenítő. A monitor azonkívül a legtöbb íróasztalhoz ideális méretű, és zökkenőmentes multitaskingot nyújt az olyan funkciók révén, mint a Picture-by-Picture (PBP) és a Picture-in-Picture (PIP).

Az UltraGear márka első hajlított OLED gaming kijelzője, a 45GR95QE ugyanazt kitűnő OLED képminőséget nyújtja, mint elődje (48GQ900), ugyanakkor a 800R görbület mellett az LG fényvisszaverődések hatékony elnyomására kidolgozott felületét (Anti-glare & Low Reflection) is megkapta. E kulcsfontosságú fejlesztések révén a játékosok méginkább elmerülhetnek a játékélményben a 45 hüvelykes képernyőn. Az LG iparágvezető OLED kijelzőtechnológiája ugyanakkor kíméli a látást, ami különösen nagy előnyt jelent mindazoknak a felhasználóknak, akik hosszú időt töltenek megszakítás nélkül a számítógépes játékokkal.

UltraFine Display Ergo AI

A CES 2022 innovációs díjával kitüntetett, sokak által várt LG UltraFine Display Ergo AI kijelző ugyancsak a 2022-es IFA tárlaton mutatkozik be. Az úttörőnek számító 32UQ890 megjelenítő az első önvezérelt helyzetbeállításra képes LG megjelenítő, amely ezáltal egész nap örök ergonomikus komfortot nyújt. A monitorba épített, mesterséges intelligenciával ellátott kamera elemzi a felhasználó testtartását és automatán változtatja a képernyő magasságát (0 160 mm) és dőlésszögét (-20º +20º), ezáltal kiküszöböli a hosszú ideig egy pozícióban végzett munka és a rossz testtartás káros hatásait. A 32UQ890 amellett három ergonómiát javító üzemmódot – AI Motion, Continuous Motion és Periodic Motion – kapott. Ezekből az AI Motion szerepkör – ami a felhasználó szemmagasságának figyelésével változtatja a kijelző magasságát és dőlésszögét – az IFA bemutatón az LG standján élőben is megnézegethető lesz.

Az LG UltraFine Display Ergo AI 31,5 hüvelykes 4K (3840×2160) IPS-kijelzője 95 százalékos DCI-P3 színlefedettséggel és felülmúlhatatlan HDR reprodukcióval felszerelt. A 32UQ890 prémium kategóriás, nagy felbontású képernyője és az LG mesterségesinterlligencia-technológiája által önmagát vezérlő csuklós állvány egyesült erővel egy olyan testre szabott, komfortos munkaállomás-megoldás, amely a végletekig kiszolgálja a professzionális igényeket.

„Az LG 2022-es IFA bemutatón ismertetett továbbfejlesztett termékkínálata a legmodernebb trendeket és technológiákat követi annak érdekében, hogy megfeleljen a fogyasztók eltérő igényeinek és élethelyzetének” – mondta Seo Young-jae, az LG kereskedelmi megoldások divíziójának szenior alelnöke és IT termékekért felelős vezetője. „Új UltraGear OLED gaming megjelenítőnk ívelt képernyőjével, tükröződésmentes megoldásával és ultragyors, 240 Hz-es frissítési frekvenciájával új szakaszba kezd a játékélmény kapcsán, amíg az UltraFine Display Ergo AI ergonomikus jellemzőivel és futurisztikus kialakításával eddig nem jártas, kimagasló felhasználói komfortot nyújt. Izgatottan várjuk, hogy ezeket a speciális termékeket bemutathassuk az IFA tárlaton, akárhova két év szünet után nagy örömmel térünk vissza élőben.”

Az érdeklődők szeptember 2-6. közt, a 2022-es berlini IFA bemutatón a Messe Berlin 18. csarnokában látható LG standon tekinthetik meg a társaság legfrissebb szórakoztatóelektronikai innovációit, köztük a produktivitást támogató Ergo és a szórakozásra tervezett UltraGear kijelzősorozatok termékeit.

Hozzászólások lezárva.