Megjött a Huawei új, magas produktivitású zászlóshajó notebookja

Új csúcskategóriás notebookkal bővül a HUAWEI MateBook-széria: augusztus 15-től Magyarországon szintén rendelkezésre áll a HUAWEI MateBook X Pro. A modell ultravékony magnézium fémházzal, 14,2 hüvelykes 3,1K-os HUAWEI Real Color FullView kijelzővel ellátott. A kényelmesen hordozható, magas hatékonyságú szerkezet továbbfejlesztett megoldásainak betudhatóan igényes munkaeszköz. Interaktív funkciói élménnyé teszik a prezentálást, a mesterséges intelligencia és a Super Device megoldás mindazonáltal a videókonferenciákat, ugyanakkor a más okoseszközökkel való együttműködést emelik új szintre. A MateBook X Pro csakis a Premium Edition verzióban lesz kapható Magyarországon.

Új kinézet, élethűbb képernyőszínek, még nagyobb teljesítmény

A MateBook X Pro 14,2 hüvelykes 3,1K FullView megjelenítője és magas, 92,5%-os képernyő-test aránya mellett a P3 és sRGB kettős színtartomány segedelemével lenyűgöző képi hatást nyújt. Ezenfelül a MateBook X Pro univerzális színkonzisztencia technológiája biztosítja, hogy a színminőség egyenletes maradjon minden képernyőn.

Megjött a Huawei új, magas produktivitású zászlóshajó notebookja

Megjött a Huawei új, magas produktivitású zászlóshajó notebookja

A MateBook X Pro gond nélkül hordozható, kis mérete nem megy a laptop teljesítményének rovására. A szerkezet Intel Evo tanúsítványt kapott, aminek megfelelően csodás teljesítmény, gyorsabb Wi-Fi, és hosszú élettartamú, sebesen töltődő akku jellemzi. A 12. generációs Intel Core processzorral felszerelt chipkészlet teljesen új hibrid architektúrával büszkélkedhet, többmagos teljesítménye mindazonáltal 60 százalékkal hatékonyabb elődjeinél. A MateBook X Pro 30 W-os termikus tervezési teljesítményt (TDP) is elérhet Teljesítmény módban, mindent összevetve nehézség nélkül megbirkózik a bonyolult feladatokkal és több alkalmazás kezelésével. A Huawei Shark Fin ventilátor hűtőrendszere kínálja, hogy a MateBook X Pro hosszú ideig eredményesen működjön. Mindemellett a korszerű HUAWEI MateBook X Pro remekül együttműködik a Windows 11 rendszerrel, hatékonyabb, gördülékenyebb élményt biztosítva az irodai munkához és a videokonferenciákhoz hasonlóképpen.

Minden eddiginél jobb nagy tudású irodai inger

A HUAWEI MateBook X Pro hat darab HUAWEI Sound hangszóróval és osztott frekvencia beállítással ellátott. A két mélysugárzó-készlet a modernizált hangalgoritmusokkal vegyítve még kiválóbb basszushangzást idéz elő. Ezenfelül a négy integrált mikrofon rendkívüli hangfelvételi képességeinek hála akár 5 méteres távolságból is képes felvenni a hangot. A gépezet felülmúlhatatlan hangfelvételi és lejátszási képességeinek betudhatóan irodai környezetben és -feladatokra is csodásan hasznosítható.

A HUAWEI MateBook X Pro HD-kamerája a felső előlapon látható, amelyiknek új AI kamera funkciója biztosítja a szabad háttérválasztást, a szépségjavítást, és olyan kiegészítő funkciókat is nyújt, mint a Követő kamera és a Szemkontaktus szerepkör, amelyeknek betudhatóan jól megállja a helyét videókonferenciák és az online képzés világában.

A MateBook-széria korábbi legjobb érintőpadja, a HUAWEI Free Touch a felhasználó ujjának minden érintését észleli: a szerkezeten nyolc továbbfejlesztett, interaktív gesztussal tudnak a felhasználók képernyőképeket készíteni, a fényerőt, a hangerőt és egyéb funkciókat beállítani. Ezenfelül akár intuitív kézmozdulatokkal is lehet navigálni a prezentációk közt, példaként felfelé és lefelé csúsztatva görgethetőek a prezentáció diái, vagy a levegőben megnyomva, balra és jobbra csúsztatva a videók elindítása, szüneteltetése vagy a lejátszás előrehaladása állítható be.

Mindemellett a Super Device szerepkörnek betudhatóan a HUAWEI MateBook X Pro simán csatlakoztatható Huawei telefonokhoz, sőt még tabletekhez és monitorokhoz.

MateBook X Pro Premium Edition – könnyebb súly és puhább tapintás az alapverzióhoz képest

A HUAWEI MateBook X Pro prémium fajtája, amely Magyarországon is kapható lesz, a fenti tulajdonságok mellett puha tapintású fémházzal érkezik a laptopok kialakításakor gyakran használatos fényes alumíniumötvözetek helyett. A gépezet ezáltal ergonomikus fogást és strapabíró felületet nyújt a felhasználóknak. Ez a modellváltozat amellett a könnyed és erős magnéziumötvözetek okán mindössze 1,26 kg súlyú, ezáltal rettentően kényelmesen hordozható, és nem utolsósorban tartós.

A HUAWEI MateBook X Pro Premium Edition verzió az első olyan laptop, amely megkapta a TÜV Rheinland Eye Comfort 3.0 tanúsítványt, amellett az eszköz mágnesesen vezérelt nanooptikai AR rétege 60 százalékkal csökkenti a fényvisszaverődést, hozzájárulva a jobb olvasási élményhez.

Hozzászólások lezárva.